Karlskoga, vad händer?

Strålande sol. Sommarens första dag. Sen kl fem har jag försökt dra ihop nått.. men ingenting. antingen är jag ordentligt oomtyckt eller så är karlskoga en väldigt tråkig stad.. vad vet jag.

Har trots en tråkig kväll förövrigt haft en underbar dag. Hjälpt till lite på mammas jobb bland alla barnen. Man får sig ett gott skratt iaf :) De är allt bra söta!
Resten av dagen spenderades hos thessan och på hennes studsmatta. känner ni nån som är mer uppbränd än mig så hör av er. haha. men det är fint med rött ;)

Imorgon blir det inflyttningsfest på ekehjelmsvägen! hoppas på en trevlig kväll! :)

Sov gott! Bouna notte!


Nystart!

Jag ska verkligen försöka uppdatera här. Har varit mkt nu.

Igår var det Farfars begravning. Var verkligen jättejobbigt. Svårt att se alla så ledsna! Men livet är så. Var skönt att det ändå gick fort och att jag faktiskt var hemma.. Du är min ledstjärna och vän!

Sakta med säkert börjar jag förbereda mig för sommarens resa! Den 14/6 Packar jag väskan för att åka till Frankrike, Banyuls. Där har mitt familj bott sedan senast jag såg dom. Där blir det semester och lite cykling längst havet i ungefär två veckor innan jag och familjen tar flyget till Italien och Cavagnetti. Där blir jag kvar på obestämd tid men förmodligen kommer jag hemåt nångång i slutet på Augusti. Ska bli otroligt kul att träffa familjen igen! Har verkligen saknat dom!
Kommer dock sakna alla här hemma. Men jag bor ju som sagt i ett rätt stort hus, så det är ju bara ta flyget nero hälsa på mig!

Ska hinna planera in en Göteborgsresa innan jag åker också! Mycket att stå i!

Imorn blir det iallafall en mysdag med bästa Therese! Henne kommer jag sakna grymt mkt!!

Ser fram emot en solig och varm helg!

RSS 2.0