God jul!

Jul måste väl ändå vara den mest hektiska tiden på året. Julklappar hit och julklappar dit, fixa gran osv osv.. Men nu är julen över och vi behöver inte stressa upp oss för julen nu förrän om ett år igen. Jag tyckte jag var ute i god tid och fixa alla mina julklappar men man glömmer ju alltid någon. O Oscars dinosaurier var svårt att hitta alltså! Men jag blev väldans nöjd med mina julklappar jag köpt och väldans nöjd med de julklapparna jag fick =) Tusen tack!
Julafton tillbringades med nära och kära, Farmor, pappa o co, mamma, anders och fam Nordh/särnholm. Perfekt för min del! Juldagen fortsatte med moster i skogen och sedan hem till systrar, barn och svågrar! Trevligt trevligt. Sedan styrde Kusin anna juldagsfest! Jag ska inte klaga, de senaste dagarna har jag varit grymt nöjd med. Flyttade även till Sandgatan ett tag under jul. Sandra och johan fick ta hand om mig lite. Bäst så =)

Veckan som kommer blir det Branäs! =) Längtar upp till Thessan! Ska bli kul att återuppliva några gamla minnen =) Haha. Blir nog ett bra nyår! Har ju köpt rejäla vinterskor så jag är redo;) haha.


Glöggmys!

Nu har jag bakat och städad! Snart kommer Licke, Madde, Elin och Johanna, (sari? Hjalmar?) hit på glöggmys! Ska bli trevligt! Har försökt mig på att göra Cheesecake för första gången. får se hur den smakar. Var iaf otroligt jobbigt att göra det UTAN elvisp! "blanda äggvitorna till ett hårt skum, vispa grädden" jaa men det är ju sånt man göra gör för hand! Starka armar och träningsvärk imorn!

På tal om träningsvärk börjar den från helgen släppa nu! Jag skulle nämligen hjälpa Kaisa på bänken under DJ20 matchen i helgen. det sluta med att jag hade lånat skor och klubba och stod med på laguppställningen. Det var tufft kan jag säga. Och Sjöstad var motståndet vilket var tufft!! Jag kämpa som en dåre (nästan ensam om det) och matchen gick inge vidare.. Men jag är grymt sugen på att träna!

I söndags åkte Thessan till Branäs. Hjälpte henne att packa, haha.. "Den här hatar jag och har aldrig använt, men jag kanske kommer vilja ha den i Branäs??" Förmodligen inte, behövde någon som kunde styra upp det hela ;) haha. Nu är hon iaf uppe i Branäs och gottar sig!
Om några veckor beger jag mig också upp och jag kan knappt bärga mig!

Och nu är Cheesecaken i frysen, dammet är borta och ljusen är tända.. Ni kan komma nu =)


9 december!

Dagarna rullar på, redan 9dec. Idag fyller förövrigt kusin emma år! Grattis!

Dagen började med tvättstugan och en otrolig god frukost jag inhandlade igårkväll. Mums!
Sedan har jag städar och donat lite. Åkte till Bergvik med Charlotte inhandlade julblommor, blev riktigt mysigt i fönstrena faktiskt! =) Sen handlade jag julklappspapper. så jag ska snart sätta mig och slå in alla julklappar =) Inne på Bergvik fick vi gratisbiljetter till FBK-matchen imorn! Tack Stadium! =)

 

Imorn blir det sedan med Licke, hockey och sen bär det hemåt till Karlskoga!

Helgen ska spenderas med Thess som åker till Branäs på söndag! Vill oxå till Branäs! Är så grymt avundsjuk på alla som håller på och packar för en säsong i Branäs!


Göteboorg!

Hemkommen efter en toppenhelg i Göteborg!
Åkte lördagsmorse, Bettan var inte sugen på och åka till göteborg så i sista stund fick vi byta bil och ta saaben istället! funkar för mig! En bakfull Sari hoppa in i bilen och av ångorna förstod jag att det skulle bli jag som skulle köra till Göteborg ;) haha

Resan gick bra och framme i Götet vänta Saris systrar=) Det blev en mysigkväll på Lisaberg, snacka om julstämning på TOPP! LOVELY! Körde 5-kamp, det var underhållande kan jag lova. Hockeystraffar, kasta sill i burk, snöbollskastning, bonka bäver? och bilrace stod på schemat. Blev en jämn kamp men tillslut vann Anna. Men hon är ju äldst så det var därför ;) haha. Jag vann iaf Hockeystraffarna vilket jag är grymt nöjd över. Efter Liseberg blev det stan för lite käk!

Söndagen stod shopping på schemat och mina fötter värkte rejält när vi tillslut packa bilen och vände hemåt!

Tack Anna-Anne-Sari För en TOPPEN helg!

   

Just det, sprang på Henke utanför Liseberg. Har saknat honom <3


Fredag!

Äntligen fredag! Känns underbart!
Dock har det inte gått framåt med min mobil :( den är fortfarande oanvändbar. Det suger!
Ska lämna in den idag iaf får vi se! Jag blir så trött!

Snart hoppas jag mamma dyker upp här, det inte riktigt hur det ska gå! Hon kom iaf den smarta idéen att hon kunde ta med min extra nyckel och på så sätt ta sig in genom porten! Känns lovande trotts allt.
Det blir en sväng på IKEA och kanske stan. Mamma ska hjälpa mig att julpynta, för det kan jag tydligen inte enligt henne :P tack! Sen ska jag med hem till Karlskoga.

Imorn bär det av till Göteborg med Sari! =) Längtar! :D

Idag fyller thessans Sotis 2år! Är väl bäst för husfriden att jag skriver om det ;) Grattis Sotis! haha

Nu ska jag kika i fönstret om jag ser en vilsen mamma ;P

jävla skitfaan

nu har min telefon lagt av.. vet inte hur det kommer sig...
Det gick först inte att gå in i telefonboken, då provade jag starta om telefonen, sen har det bara gått utför....
nu funkar ingenting. det går inte ens ansluta den till datorn..
Imorn kommer mamma hit, vet inte om hon hitta! känns bra! hon kan inte ringa o fråga efter vägen.. sen är porten låst, men jag kan ju stå där hela dagen och vänta på att mamma ska komma.. haha.. ååh jag blir galen.. den är fan inte gammal! jävla skitfan. jag blir så trött!!

mamma...

Mamma ringde precis. Här kommer ett kort utdrag från vår konversation:
M: jag har hittat en perfekt lägenhet till dig, en 1a på 22kvadratmeter, hyra 1800kr.

L: Wow, det låter kanon. Var?

M: Karls-åby.....

L: Mamma, jag vill inte bo i karlskoga...

M: Nehe, jag tänkte om du ångrat dig.. det kanske är tråkigt i Karlstad..

haha sötmamma. hon gör allt för jag ska flytta hem igen! =)

 

ååh, jag tog fram studentmössan och tänkte kolla lite. Man får sig verkligen ett skratt. Här kommer ett urplock av kommentarer....

Nått Snällt.. / Lowe

Lisa, kommer bli en lapplisa! / Lisa är bra på att fisa! / Khan senare på kvällen när hans rim var på topp!

Du har faktiskt snyggast röv.. / Davor! haha, tack davor!

Förlåt för alla sjukdommar / Peter, kanske ska förklaras att det ENDAST var ögoninflammation! Blev en livlig diskussion med familjen på studenten.. haha

Min älskling! / Per

Ge inte upp Per! / Tomas
Betyder det här skiljsmässa?? / Filip

Haha studenten var en underbar tid!

 


Underbart!

Ååh, idag efter föreläsningen gav jag mig ut på en underbar promenad. Solen sken och det var precis lagomt kallt ute =) Underbar! Hittade till en liten ö/holm tror den heter Gubbholmen, gick ett varv där och sen vidare mot norrstrand. Helt underbart! Var så lycklig! Tänk vad lite sol kan göra! Härligt!


Idag kollade jag lite på Oprah och de prata om en film med Cameron Diaz "Allt för min syster" den verkade hur bra som helst och Oprahs polare hade gråtit ikapp! Är det någon som sett den? Gick på bio i September och kommer ut på dvd i mitten av februari. Hittade lite på sf.se om den:


”Hur långt är en förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt barn?”.
 

Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

Den ska jag inte missa iaf!



Lite bilder på det underbara vädret i Karlstad idag, mobilbilder.

 


December

Jaa, det är 2december! Det är helt otroligt vad tiden går! Nu jävlar ska det bloggas! haha

Rätt lugnt i skolan just denna vecka, kanske därför jag är så positiv till att jag ska ta tag i bloggningen igen :P
Praaktiken är nu över och jag är tillbaka till Karlstad! Känns både kul o mindre kul! Praktiken var verkligen toppen! Längtar faktiskt tillbaka! Samtidigt är det skönt att vara tillbaka i Karlstad, framför allt i lägenheten! Saknat att vara själv, kunna gå naken utan att mamma ber mig att klä på mig igen! Skönt! ;)

I måndags började vi en ny kurs, Global och hållbar utvecklig. Äntligen gör vi något vettigt känns det som, men det verkar som det bara är jag som tycker! De blivande samhällskunskaps och språklärarna verkar inte lika imponerade.. ;) haha. 

Till helgen ska jag o min kära vän till Göteborg! Shopping och Lisebergs julmarknad står på schemat! Ska bli hur mysigt som helst! Så lördagmorgon brummar bettan mot Göteborg! =) Perfekt!

Underbar dag idag, vaknade av att solen letade sig igenom min rullgardin! Hade en otrolig lång sovmorgon, det behövdes! Vidare till skolan för ännu en intressant föreläsning om miljö (bara jag som gillart) sen skulle jag gå och handla på ICA, då hände det bästa med hela dagen. dom serverade GRATIS JULMAT! Kan det bli bättre? ICA Supermarket Haga är numera min absoluta favoritaffär! Tack ICA! Nu spara jag in på kvällsmaten oxå!

Nu ser jag fram emot en kväll i soffan med Bonde och Greys/efterlyst =) Myspys!


Om det är något du inte gillar -ändra på det! Om du inte kan ändra på det - ändra på din attityd! - Mary Angelou


RSS 2.0