mormor

6 månader sen och jag har fortfarande inte förstått.... ♥

image19

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går


Torsdag

Efter snart en vecka liggandes i sängen var jag rätt trött på det när jag vaknade imorse.. Känner att jag är klar med o vara sjuk nu. fan va det suger. jag orkar inte ligga här mer :S
Sov iaf länge imorse. vakna till o kolla klockan o visste att mina kära klasskamrater satt o svettades i aulan o skrev prov. därför somna jag om o drömde om blommor o bin.
Mitt nöje för dagen var o kolla på skidskytte, DUSCHA (haha) o sen kom micke o underhöll mig lite.. eller han kom hit för han ville ha mat eller inte ville vänta på robin på stan.. ;) som vanligt.
Kom nyss hem från innebandy, det var mitt test om jag skulle orka skolan imorn. om jag orkar innebandy match o mår bra när jag kom hem skulle skolan vara min imorn.. jag mår kasst nu :S får se hur jag gör imorn.
Måste iaf till innebandybutiken för o välja ut en ny klubba jag ska inhandla på lördag :)

Helgen kommer bestå av bara plugg :S har två stora prov nästa vecka. plus en muntlig redovisning.. känns skönt att det snart är jul!
Om en vecka är det winnerbäck o jag längtar som en tok! o dagen efter är det match mot kr-hamn! är så jävla spelsugen ! :D

Nej nu ska jag sova o bli pigg tills imorn! skolan väntar??
Sov gott!


Sötungar

Tack för godiset o drickan! känner mig redan mycket bättre!
Ni vet allt vad jag behöver för o bli glad!
image17

sjuk...

Jag är så jävla sjuk o jag är så jävla trött på det.. det här är inte kul.. jag vill inte!

Ny lägenhet, jatack!

Kär!

ja fy fan va alla ska gå o bli kära då! Vissa har två medan andra har inga! Men det är ju kul att alla kan gå o vara så jävla glada o lycka överallt. faan jag är verkligen inte bitter eller ett dugg avundsjuk. jag menar vem vill inte vara ensam nu i vintermörkret.. fan jobbigt o ha nån o behöva mysa med!

Idag var det match i Molkom, men en väldigt sjuk lisa spelade inte vilket var jävligt surt. hatar o sitta brevid. Blev torsk o det var så jävla dåligt. Nu är vi extra laddade till Kr-hamn o degerfors matchen! nu jävlar!

Om mindre än två veckor är det winnerbäck! ÄNTLIGEN!
Detta gjorde mig lite mer pepp!

Låtlista
1. Farväl jupiter

2. Jag har väntat på ett regn

3. Sen du var här

4. Stockholms kyss

5. Kom hem nu

6. Om du lämnade mig nu

7. En tätort på en slätt

8. Min älskling har ett hjärta av snö

9. Gå på vatten

10. Över gränsen

11. Du gamla fria nord

12. Elegi

13. Nånting större

14. Och det blåser genom hallen

15. Tanken som räknas

16. Tidvis

17. Du hade tid

18. Hugger i sten

19. Kom ihåg mig

20. Innan mörkret faller

21. För dig

22. Ingen soldat

23. Elden

24. Kom änglar

Kan knappast bli bättre

o sist men inte minst.
Jag har världens bästa vän <3


Hemma

Hemma efter två roliga dagar i Ullared! har varit mycket trevligt och jag har shoppat gärnet.. Märks att min lillebror varit snäll i år så många julklappar han kommer få :P men svårt o låta bli :) skönt o vara klar med de flesta av julklapparna. Fast fy fan vad jag hatar folk.- herregud. man måste vara egoistisk för att ens överleva ullared!
Men jag överlevde och nu är jag hemma, 3000 kr fattigare men med många julklappar, nytt skidställ o nya pjäxor :) plus en jävla go förkyldning. Kom hem lite småseg o halv ont i halsen igår. var betydligt värre imorse när jag vaknade. fy fan va jag hatar o vara sjuk. Det blev alltså inget syskonmys idag o heller ingen match imorn. jävla surt.

nått annat som är surt är att min mobil pajja idag igen. samma knapp som förut sprack. blir så sur. tog 20 dagar o laga den förra gången o jag har bara haft den 3 dagar sen jag fick tillbaka den.. usch.

Nu blire plugg o lite sova tror jag. Sov gott 

Ullared!

Snart bär det av till ullared o jag är mer laddad än någonsin.. Förutom att jag inte hittar mina skor :/ dom ligger nog i tingvalla eller så har dom glatt nån annan.. jävla skit. men allt annat är packat :) Skönt! :D

Men den viktigaste händelsen den här veckan var såklart Fantomen 17 år! :) Bara 365 dagar kvar till statt:D

Tack för den goda smörgås tårtan och kladdkakan! :) MUMS ;)
Hann med mycket igår tyckte jag.. kalas o fotboll o massa mys :)

På lördag blir det syskonmys hos beccan :) ska bli himla skönt o träffas o bara mysa lite.. inte bara när det är kalas eller farsdag:P
Sen söndag är det dags för match! :) jag är laddad! hoppas benhinnorna överlever.. :/ fanns ingen tind hos doktorn förrens efter nyår. fan va kul! :/
Tur att nyår är ändå ganska nära och att vi ska ha roligast i sälen då:)

186 dagar kvar till aiya napa :)


Kemi + Bakfylla ?

känns inte som världens bästa kombination... men jag tror det funkar.. är snart klar och jag tror jag längtar ihjäl till sängen.. måste bli klar först..
Men det är fan värt o må dåligt idag. Gårdagen var den roligaste på länge tror jag. Förfest hos Ol, riktigt nice :D trivs och längtar bara mer o mer till aiya! :P Sen blev det wickan där kösystemet är ett skämt, va fan ska man ha förköp till? o garderoben var ju inte heller o leka med. Kiks o Myran, ni är skyldiga mig 20 kr var;)

Var väldigt segt imorse.. fy fan. men helt klart, det vare värt ;)

Nu orkar jag inte mer, nu blire oc :)

Plugg

jaa, nu sitter jag med huvudet nerborrat i kemiboken o försöker förstå nått.. lycka till!
Men jag ladda nyss ner Spice Girls - Greatest hits haha ni får skratta åt mig men det var skönt o höra lite gamla godingar ;) påminner om tiden då man sjöng sånger i skolan o hoppa tvist på rasten, det var tider det!
Annars kan jag varmt rekomendera Miss Li - Songs Of A Ragdoll mkt glädje!

Nej nu måste jag plugga igen, snart väntar seket med jay-jay ;)

uppdatering:P

Jaa efter stora påtryckningar av mina nära o kära (helena);) tog jag mig i kragen o tänkte uppdatera bloggen lite.. har haft fullt upp denna vecka med o vara oseriös. därför har jag suttit vid datorn hela dagarna o inte pluggat nått.. det är sånt jag jämt gör! jovisst.

hmm, har hänt mycket i veckan..
I måndags spelade jag match mot Skattkär i karlstad.. Serieledarna o jävlar va nära vinst det var.. 19.38 kom 1-1 målet o det var ju så jävla surt.. känns helt klart som en förlust. men vi får väl vara glada med att ta ett poäng från dom.. men vi måste bli bättre på o göra mål, helt klart!

Tisdagen var en intressant dag, haha tänker inte ens kommentera.. haha, patetiskt!
skippa träningen idag oxå för jag kände mig lite krasslig, tillskillnad från vissa andra (helena) kan jag vila när jag känner mig dålig eller har så ont i mitt knä att jag inte kan gå;)

Igår betalade jag sälen så nu äre rätt tomt på kontot.. tyvärr:( men sälen kommer vara underbart!

Idag har jag rodd för fulla muggar men jag får fortfarande stryk av millan, jävla skit. Blev en sväng på stan oxå där lite nice pixs till outfiten, haha.. sen blev det massa god mat och härligt idol mys hade jag iaf räknat med.. ändå tills de bestämde att ha med carola HELA JÄVLA PROGRAMMET! vad händer?! jag ville bara gå o spy hela tiden. haha fy faan!

Imorn ska jag o johanna sitta i seket (skräll) ;) haha. skönt o ha nått o göra :P sen blir det party o jävel va jag ska ta hand om my då;) min babe;) Finns här!

Idag är det förresten 6 månader sen jag tog körkort! fan va nice. typ 6 månader o 10 dagar kvar till aiya napa! :) jag längtar!
21 dagar kvar till winnerbäck! :)

Saknar min vän oxå! har inte hunnit träffats mkt i veckan.. tomt :(


Men bara för du är så jävla het!♥

Farsdag

Får väl börja inlägget med o säga Grattis på farsdag världens bästa pappa! :) För min pappa är trots allt världens bästa pappa:)

Igår var det lagfest/klubbfest hos en skadad helena! Tack för vi fick komma! det var riktigt trevligt. kul o träffa lite nytt folk o en del gamla godingar som man inte träffat på länge och som man saknar lite;) haha(A)
fast en del var ju dryga som få!

Idag är det farsdag o det betyder att Mina systrar, deras pojkvänner o barn o hundar o allt vad de har var på besök! mycket trevligt o träffa dom! blir inte så ofta men nu tack o lov planerade vi in en sistersnight ;) Kommer bli toppen! Sen måste ju jag o Becca träffas för o planera Beas möhippa.. Bea ska alltså gifta sig! Fy faan va skojj! väldigt chokerande men jag är jätte glad för hennes skull :D tänk o gå på bröllop! nice :D



Jag kan inte få nog <3


sten...

jag vill bara gömma mig under en sten o stanna där tills nån hitta mig.. om nån nu skulle börja leta....


Innebandy och skola

Igår var det innebandy i Hagfors som gällde. Fick ställa upp som chaffis då bussen krångla.. Tjejerna spela en skit bra match men tyvärr räckte det inte riktigt.. himla synd alltså. men spännande var det allt..

Idag var vi tillbaka i skolan igen efter höstlovet. Pjuu, det var inte det roligaste faktiskt.. var i skolan 6 timmar och hade 4st 40 mins lektioner.. resten hål, inte skoj alltså. Tur jag har kim o adam i skolan som lättar upp stämmningen nu när my är borta..
o på matten idag skulle jag visa kim hur stort jag kunde gapa o då rev han mig i gomen så jag börja blöda.. nu är vi igång igen.. men satan va ont det gjorde :S asch.

Kvällen var meningen att det skulle bli hård plugg men det blev ändrade planer vilket  var väldigt trevligt ;) får se hur det går på provet imorn :P haha.

Maskerad:)

igår var det maskerad hos paula som gällde.. Efter en dag på jobbet med alla bråkiga barn plus träning utan att äta nått innan så var jag ganska trött när jag anlände till elvan.. Med fågeln på axeln o svärdet i skärpet var jag redo. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. trodde jag skulle somna innan klockan ens var halv tio.. Så vid halv elva begav jag mig hem till min säng för att sova.. det var skönt!

   


Ikväll blir det mys hos Thessan :)


Jobb, Örebro, Träning, Bowling

jaa, idag har det varit en stressig dag.
Jobbiga o bråkiga barn på höstkul, eftermiddagen i badhuset tog på krafterna. skönt o få basta lite sen :P
Direkt efter jobbet styrde jag o mamma till örebro där det blev elgiganten för o lämna in min nya mobil :( surt.
Sen var vi på BR leksaker o fixade det sista till min outfit till jobbet och paulas maskerad imorn :P kommer bli nice;)
haha
Efter det blev det stan en sväng o sen iväg till träningen o snacka lite.. ska försöka få tag på doktorn var vi överens om så han får kolla på mina benhinnor. jag skulle helst kapa av dom känns det som :S

Efter träningen blev det Bowling med Elin, Johanna, Kim, Offe o Andreas. Vi körde lag o självklart vann mitt lag med den alltid vinnande kombinationen Lisa och Kim! Bra jobbat grabben! dina skruvar var grymma!
Tyvärr var ju alla inte så bra förlorare. Elin har ju gått runt o börja ljuga nu. Men jag kan ju iaf säga att vi vann med över 50 poäng. Hoppas jag fortfarande är välkommen i gbg hos offe :P

Nu blire sova o ladda till maskerad imorn ;)
Gonatt

RSS 2.0