Myskväll

Myskväll med grillning idag med klassen :)
Samlades nere vid näset en sista gång innan studenten.. känns lite sorligt faktiskt..
Kvällen börja vid näset med grillning och slutade hos Holm med Norah Jones och holms 1000 olika leksaker som imponerade på kim..
Innan kim åkte kunde han konstatera att han o tomas förmodligen hade varit bästa kompisar om kim vetat om alla leksaker tidigare..!
Nu äre bara packa o ladda till söndag :D


blogga

Vem hinner blogga när man ska till AYIA NAPA?!

Mycket o stå i !


Dagens i-landsproblem

1. Tänk va många skor som jag måste lämna hemma när jag åker till Ayia Napa. Har dock försökt muta alla killar i klassen för o försöka få med mig fler skor. dock utan framgång:/

2. Vad ska man önska sig i studentpresent? Tips tack!



1års dagen!

Idag firar jag o mitt körkort 1år.
Jag kan inte säga annat än att för ett år sen var jag den lyckligaste i världen förmodligen. Möjligtvis att jag o nathalie låg på delad första plats:P

Vi har gjort mycket tillsammans körkortet o jag! många resor har det blivit :P haha


idag blev jag även tillsagt av min lärare att hålla koll på alla i Aiya Napa och se till att inga hamnade i bråk.
Japp, jag tar på mig den rollen! lättare sagt än gjort?
Bara jag får med mig peter hem till balen är jag nöjd.. det är den svåraste uppgiften man kan tänka sig^^

nu blire frisören!


Grattis :D

jag har svårt o tänka mig det, men idag fyller faktiskt min lillebror 15 år! det är helt sjukt va fort tiden går.
Tyckte nyss han var med i Vi i femman o var smart.. men det var som sagt ett tag sen nu.. han var med i vi i femman alltså. Smart är han fortfarande.



Grattis Teodor, tiden går fort när man har roligt!
Kommer sakna dig brorsan när jag åker till Italien.
Du kan verkligen få mig o skratta... Behöver bara tänka på imitationen av tanten som vinner pengar ;)

Du vet vad jag menar... ;) haha Hoppas du haft en bra dag <3 Älskar dig!

underbart

Jag är hes, har ny maxpuls o är helt slut. Fy fan vad jag älskar hockey o fy fan vad jag älskar Mattias Weinhandl !



Så jävla gött!

dagens....

För länge sen hörde jag dagens kommentar...

"hörrni, ursäkta att jag avbryter.. men jag tror en fågel bajsa på mitt ben.. kolla..."



Sov gott!

....

Jag skrev imorse att jag skulle ta mig i kragen, jag skulle sätta igång o plugga..
Nu äre kväll o jag har pluggat allt för lite.. inte bra. jag kommer göra Ulla besviken imorn :( o förmodligen mig själv oxå..
men jag orkar inte..
snart är det slut..
Tack mange för denna låt !

Snart är det vi som står där.. =)

lasse


Hur bra är inte det här? mums.

Kom igen Lisa, dags att ta sig i kragen.. snart äre över..

Blåa faran!

För alla er i Karlskoga som idag fredag mellan 17,00-18,00 såg nått blått steck komma flygandes förbi er och undrar vad det är. Ni kan pusta ut, det var nämligen, tro det eller ej, JAG SOM CYKLADE! Jag tog med mig min bästa cykel o drog en runda.. UNDERBART var det. men fy satan va otränad jag är. Men det ska vi nog göra nått åt..
Nån gång.. ^^

Grill o mys ikväll =)

Örebro!

Dagen tillbringades i Örebro med de bästa! En perfekt dag med perfekt shopping =)

 
Var rätt fullt i baksätet på vägen hem. men det är väl så det ska vara.
Jag kom hem med mycket mer än vad jag räknat med. Men nu är jag nog lite mer redo för napa =)

SNART ÄR VI DÄR! =)

Försent

Ett försenat inlägg om helgen sitter väl aldrig fel.

Lördagen befann jag mig i hammarö o smörjde ben för fulla muggar. Funkade ju bra också och Elin tog hem spurten. Bra jobbat! :) Hon var dock lite nervös hur man öppna pomacken, det var något nytt. Jag tror J.Ahlstrand får ge henne lite tips. har hört att han ska vara bra på det;)

Efter hammarö åkte jag, efter önskemål från Thessan o Magda till linde för o skratta åt fulla människor.. Blev en hel del skratt kan jag lova =) jag kom upp runt halv elva o då var partyt redan på topp.. Härligt. Efter ett tag drog vi vidare till Bistro Bellman(?) Där var det intressant. Inte ens ett dansgolv o jag var besviken. Var dock hårdrockskväll... Magda fick ragg av en Eddie Meduza. HAHA det var kul. Var även kul o se magda på kanelen när jag inte var det. Jag kan ju berätta för er som inte vet att magda en gång kom hem sent en kväll och hade glömt nyckeln. Hon stod o plinga o plinga men ingen öppna. Jag kan tillägga att batterierna i mobilen hade tagit slut för henne. Men eftersom magda gått i Scouterna visste hon att man kunde värma batteriet i armhålan!! Sagt o gjort! det funka iaf inte. Men ungefär en lika snilleblixt fick magda i helgen då hon skulle lägga ner sin mobil i hennes väska. Det var fullt med folk överallt så jag ville skynda på magda lite. Det gick inte bra. Som svar fick jag:
- Men Lisa lägg av. Vi kan inte lägga mobilen och bankomatkortet i samma fick i väskan!!! Om det ligger tillsammans blir det AVMAGNETISERAT! Precis vad man tänker på när man kommit in på krogen??

Då det stängde klockan ett styrdes efterfest hos bobby. En efterfest då det kom lite mer än de som var bjudna. Tillsist var det järngänget(?) kvar.. haha. Tillslut somna alla. jag skulle haft en madrass men hade en halv o magda skulle haft en soffa och hade en soffa men plus 2 killar..
Alla sov så skönt tills jag vakna o undra va fan det var som hände. Jag kan lova er att det var de värsta snarkningarna jag nånsin hört i hela mitt liv. Jag väckte magda o skrek till henne att väcka lillebrorsan för sådär kunde verkligen inte vara normalt. han måste driva med oss.. jag tror tillomed jag sa till henne att döda honom. så hemskt var det.. haha. Jag o magda hann med mycket innan vi somnade. Vår sovrum vi skulle ha för oss själva var invarderade av 4 snarkandes killar.. det var inte lätt.. Men efter att jag o magda rullat val (!) skickat bobby in till thessan osv somnade vi äntligen.. Söndagen var det skönt o vakna upp icke-bakis :) tillskillnad från de flesta andra;) Bakispizza hann vi med oxå. tyvärr ingen SUPERKEBABPIZZA med färska tomat. Nej jag skrev inte fel, den innehöll färska tomat.. perfekt för oss...

Kommer aldrig glömma den helgen, tack magda o thessan för ni övertalade mig. Ni har alltid rätt<3


No-air

Det kommer ett inlägg om den härliga helgen snart.. :P
håll ut ;)


Thessan o Lisas låt.. Blir inte mkt bättre än så..
Men dock är det ju världens självklaraste låt,:

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Låt mig citera: det är väl inte så jävla konstigt, klart det inte går o andas utan luft..
HAHA! Fler citat från Linde kommer ;)
Många skratt har det blivit iaf..  Fast jag undrar fortfarande, vad är det förskillnad på en SUPERKEBABPIZZA och en vanlig? Jag vet iaf att thessan är sugen på o ta den diskussionen igen:)

Bokat...

Då var italien bokat o klart.. fy fan va spännande! det pirrar redan nu =)

Idag är det 1 månad kvar till balen! helt sjukt vad tiden går fort.. minns när jag gick i korridoren o var överlycklig för det var mindre än ett halvår kvar.. känns som nyss..

Snart blir det Karlstad o cykeltävling =) Sen blir det? bra fråga.. jag vet ju två som är experter på o ge mig dåligt samvete iaf :P haha.. vi får väl se..


ha så kul ikväll;)

RSS 2.0