Panik!!

Paniken började krypa sig närmare. jag har bott i karlskoga i två veckor nu! där har jag så många att träffa, så mkt att göra att inget vettigt blir gjort. Har inte ens öppnat skolböckerna.. Har känt hela veckan hur paniken kommit närmare och närmare! Ligger ju efter med ett arbete som jag missa första veckorna! Därför bestämde jag mig att lämna karlskoga och fly till karlstad! Ska verkligen ta mig i kragen och skriva det där jävla arbetet är det tänkt. Jag fick för några veckor sen ett mail från min lärare som skrev att arbetet senast skulle vara inlämnat v.45 Men i mitt svar om tentan står att arbetet ska vara inlämnat senast 5/12. Är en jävla skillnad på v 45 och 5/12. Ungefär 5 veckor!!! Hur ska han ha det egentligen?! Jag är förvirrad! :O

Hoppas iaf jag överlever helgen! Wish me luck!

Äntligen HELG!

Idag kl elva började min helg! Underbart! Det första jag gjorde var att åka hem o sova två timmar! Funkar för mig! Lite smått irriterad på vissa saker, då är det bra att sova på saken!

Idag ska jag iväg och hämta barn på dagis och skola. Ska sitta barnvakt en sväng! Ska bli kul faktiskt. Skönt att göra något.

Till helgen blir det inflyttningsfest, hoppas jag. Får väl se OM någon dyker upp.. vet inte vad som händer! Är besviken på vissa. Men jag ska gläjdas åt mina underbara vänner som faktiskt kommer! Tror det kommer bli en hård lördag! Får hoppas att jag orkar upp till skolan på måndag! Har iaf köpt plastglas och sugrör så det räcker och blir över! =) Nu inväntar jag Party-people!

Dagen började fan riktigt bra! Sen bara sjönk jag. Nu är jag bitter! synd!

Imorn hoppas jag sari kommer och muntrar upp mig.. det kan jag behöva!

over and out...


wuhuu!

Nu har jag börjat min nya karriär

http://www.laget.se/karlskogaibdam/20656-template-p2-53606.html

kan bli nästa stora succé!

Kan även meddela att jag klara del2 av tentan förra lördagen! Känns oootroligt bra! Bara hoppas det går lika bra på del1!

Nu ska jag sätta mig och läsa "Lärarens Värld, Introduktion till allmän didaktik" Förstår er avundsjuka!

Krya på dig THERESE! <3


Ibland är det bra att USA ligger långt bort, men visst skäms man iaf?

Jag läste en artikel om Anna Anka på :
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5899511.ab

Jag tar för givet att ingen har missat vem Anna Anka är. Ingen har väl missat Svenska Hollywoodfruar? isåfall kan jag rekomendera det, ikväll 21.00 på kanal5. Eller är rekomendera rätt ord? Jag vet inte.
Men jag förstår inte hur uppståndelsen runt Anna Anka har blivit så stor. Kanske för hon lever så långt från vår värld man kan tänka sig. Man kan inte annat än skratta åt henne ibland. Hur kan man leva såhär, med dom värderingarna? Ta bara exemplet att hon äter brosk. I första programmet fick man se när hon åt kycklingbrosk. Detta för att motverka cancer. Eftersom hajen består bara av brosk och kan inte få cancer, då antar hon att om hon äter brosk undviker hon cancer. Såhär säger hon i Alex Schulmans artikel på aftonbladet

"Du var på lyxkrogen Teatergrillen häromdagen och åt anka. Hade ankan brosk?
– Nej, tyvärr. Jag bad om brosk vid sidan om, men de hade inget. Det var dåligt.

Det här med brosket fascinerar mig oerhört. Var finns det bästa brosket?
– Utan tvekan på grisen. Mellan deras revben. Inte de långa revbenen, de korta! Där finns underbart brosk, om man gräver där kan man hitta riktigt mycket fina grejer. Men i USA är det svårt att få tag på.

Hur är kycklingbrosk?
– Det är inte lika bra som på grisen, men det duger. Det kan vara svårt att gräva fram det. Man måste knäcka benen och gröpa ur med sked alldeles under knäskålen.

Hur smakar brosket? Är det svårsmält?
– Det är inte så hårt, man tuggar det och så pulvriseras det. Jag har inte fått magproblem alls."

Jag skulle vilja se Anna Anka att knäcka kycklingens ben för att sedan gröpa ur brosket med sked.. Hon har förmodligen en anställd vars enda uppgift är att gröpa ur brosk åt henne.

Jag kan även meddela att jag fått en ny blogg
http://laget.se/karlskogaibdam/20656-template-p2-53606.html
Helt klart värt att besöka! Lisa Latjar!

Nu ska jag kolla in färjan3, Svenska hollywoodfruar och roast på berns! Helt okej filmkväll!
Imorn blir det "kill"-kväll i bastun! ;)


Måndag morgon..

Måndag morgon är alltid lika sega. förstår inte. idag börja jag 8.30 så det var rätt segt att komma upp.. skulle försöka gissa vilken tid bussen gick oxå.. missa väl ett par stycken innan jag äntligen (lite försent) kom på bussen. Men där satt vår lärare för dagen oxå så jag kunde andas ut.

Dagen spenderades med att diskutera två böcker vi (skulle) läst!

Helgen var en bra helg. Mamma och Anders var här på lördagen och borra lite.. så nu har jag ett skrivbord.. Lite för lågt är det men det vågar jag inte säga till anders.. (A) När dom skulle hem bestämde jag mig för att åka hem till karlskoga. Åkte till hallen där damerna och herrarna spelade skoj-matcher mot små-lagen! :P fick återuppta mitt uppdrag som mediaansvarig. För att kompensera att jag tagits bort från laguppställningen på hemsidan har jag nu fått en egen blogg på hemsidan oxå. Det kommer upp en länk när jag kommer igång.. Jag som aldrig varit bra på att blogga ska nu försöka hålla två bloggar i liv. ska göra mitt bästa =) Sedan åt delar av laget på Katrinedalskrogen innan vi vandrade vidare mot Kaisa för lite mys =) Väldigt trevligt! Kvällen slutade i thessans gästrum, som vanligt. Dock efter en sväng till kilstabyn hos sandra och johan! Var trevligt och komma hem o umgås lite! =) Men nu satsar jag på att inte komma hem förren praktiken börjar!

Kvällen ser lovande ut. Ska iväg idag till en familj som vill ha en barnvakt, ska se om vi kommer överrens.. Skulle vara bra med en extra slant i månaden..

Imorn är det ledigt. Ska provcykla till uni då för att se om jag hittar vägen och hur lång tid det tar. Får se om jag överlever! :P

Börjar ladda tills lördag, inflyttningsfest på södra kyrkogatan! Sugrör är fixade! =)

Nu ska jag sova en välförtjänt middag!


Saknar mina barn i italien!

 


kär...

jag minns inte hur många år sedan det var som jag träffa henrik zetterberg.. men jag är fortfarande kär.. han gör mig knäsvag.. vilken man!



Jag sitter bänkad framför kanal6.

Underbara Karlstad!

Har precis varit ute på en långpromenad. innan det bar jag ner alla tomkartonger till källaren! Bra jobbat lisa! Gick en sväng för att se mig omkring lite. Helt underbart väder med strålande sol och så vackert ute och framför allt glada människor överallt! Karlstad är en otroligt fin stad, nu kan det bara bli bättre! =) När jag kom hem haffade jag en tjej i hissen och fråga var soporna skulle slängas, fick nog världens längsta vägbeskrivning; "Ner till bottenvåningen, till vänster, ner för trappan, höger, genom cykelförrådet, ut i garaget, rakt genom garaget till vänster om cykelförrådet.." Inte konstigt jag inte hittat det.. Så jag är lite nöjd med mig själv idag! nu är det bara disken och duschen kvar, o det ska jag allt klara av!

Ikväll blir det fredagsmys, om det så är det sista jag gör! Idol och lite vin! =) jag trivs!

Jag har kommit på en grym grej med min lägenhet. Jag har alltid morgonsol här. o då kan man tycka att det kanske blir lite tråkigt att aldrig ha sol resten av dagen.. men det ligger nämligen ett stort hus mitt emot mig (ahlmarks) o då skiner solen mot deras fönster och sen reflekteras det rakt in i mitt fönster! Så jag har solen i lägenheten hela dagen! en jävla bra grej!

Nu blire duschen! =)

Inflyttningsfest 10/10 !

Ta sig i kragen!

Jaa, nu är det verklingen dags att ta sig i kragen och göra något. Man kan inte slöa hela dagen bara för allt nästan är uppackat och man är ledig. Har fortfarande böcker som borde läsas.. Börjar få lite smått panik eftersom mina bäcker från bokus inte kommit än. Dom ska diskuteras om på måndag och jag börjar inse att det kommer bli svårt. Adressändringen är inte nog snabb helt enkelt!
Jag måste packa upp sista kartongen också.. men den har varit det perfekta vardagsrumsbordet.

Måste även ta reda på var soprummet är i detta huset.. haha. börjar bli trångt med sopor här inne! fast jag har ju så stor lägenhet att det knappt märks ;)
Imorn kommer mamma o anders hit för att borra och skruva lite. Dags att sätta upp skrivbordet. Kommer bli bra!

Funderar på vad Karlstad har att erbjuda en fredag som denna.. Hoppas på att Snygga-killen ska plinga på dörren.. ;)

Nu ska jag göra nått nyttigt!

Okeej, jag gör ett försök!

Senast gick det ju inte så bra med uppdateringen. jag får skylla på dålig uppkoppling i italien..

I karlstad fungerar internet alldeles för bra för att jag ska kunna skylla på det!
Okej, 100 gången gillt. Emma rösta "ja" o det betyder väl att jag åtminstonde har en läsare =)

Jag har alltså blivit Karlstadbo den här veckan! Känns kanon! Har en liten mysig lägenhet i centrala karlstad, 20kvm är lagomt! Inte så mycket och städa. Man kan säga att det är öppen planlösning. Mellan sovrummet, bibloteket, kontoret, vardagsrummet, köket och hallen är det väldigt öppet. Skönt faktiskt! Slipper man tappa bort varandra! Planerar inflyttningsfest(er) vet inte riktigt hur folk ska få plats! tur att jag inte har så många vänner!

Idag har varit en bra dag! Vaknade imorse av regnet utanför fönstret, kändes mindre bra att gå upp.. men lagomt till morgonkaffet hade molnen försvunnit och solen lös, som vanligt i Karlstad! Kändes bra! Runt tolv kom sandra och jag överraskade henne med mina matlagningskunskaper=) Snacka om att hon var imponerad =) Sedan blev det en tur på stan med lite för mkt shopping. men bara viktiga saker (duschdraperi och värmeljus!)

Blir lugnt ikväll, idol och lyxfällan står på schemat!

Hoppas du är nöjd emma! =)

RSS 2.0