Banyuls!

En underbar liten stad som jag inte kan annat àn àlska! Igàr var det musikfest i hela frankrike! eftersom det àr àrets làngsta natt betyder det att man fàr spela musik hela natten! bra idé..! òverallt fanns det band som spelade! sà jag o mormor moni var ute och promenerade och tog ett glas vin! var riktigt trevligt!

Pà onsdag àker vi till Italien och det kànns bàde bra och dàligt! Det ska bli underbart att komma till italien. fà komma ordning med grejer och allt. Fà CYKLA lite :D men pà ett sàtt skulle det vara otroligt skònt att stanna hàr! I civilisationen! :) haha. det àr underbart att bara kunna gà ner till stranden o làgga sig nàn timme. komma bort fràn allt och bara vara. I italien àr man ju ràtt isolerad. men jag tror det kommer gà bra:) Fòrhoppningsvis kanske jag fàr nàgra besòk:) Ett sàkert besòk àr iaf att Thessan, Magda och Licke kommer i slutet pà augusti fòr att hàmta hem mig. Hoppas pà nàgra hàrliga dagar i Rom :) Men vi fàr se var vi hamnar! Ser fram emot det som satan, bara 9 veckor kvar! :)

Igàr làg jag hela eftermiddagen pà stranden o bara njòt! sà skònt med sol, varme och bad! japp, jag badade, tro det eller ej.. det var sà jàvla kallt.. haha.. fast det var nog bara jag som tyckte. var omringad av svenskar som hade flytt den svenska midsommaren fòr lite banyuls =)

Nu blir det ytterligare en svàng till stranden med hela familjen :)

Bonjour!

Dàr hemma bòrjar alla planera och resa fòr att fira midsommar pà diverse stàllen. àr det nàn som ska till barcelona òver midsommar kan ni ju hòra av er. jag har nàmligen nàgra lediga dagar framòver:)
Fast fòrst och fràmst ska jag bli frisk. vilket inte gàr sà bra. har sovit nàstan hela dagen idag men màr fortfarnade inte bàttre.. havet ser meer lockande ut àn nànsin men det kan jag ju bara glòmma med den hàr febern:( det àr inge roligt. Ikvàll ska jag iaf vara barnvakt sà det blir lungt. bara Alais att ta hand om:)

Igàr gjorde vi en mysig utflykt till stranden:) var hur varmt och hàrligt som helst. extra varmt med feber kan jag lova.. haha. orkar inte vara mer sjuk nu. Imorn àr jag frisk! Imorn ska àven jasmines 5th birthday firas =) allas hennes vànner kommer ner till stranden dàr vi ska àta tàrta o leka lite. dà kan jag iaf behòva vara frisk!

Saknar alla dàr hemma! Hoppas alla fàr en bra midsommar!

Frankrike

Igàr landade jag pà Girona flygplats! Pappa Peter var faktiskt i tid vilket fòrvànade mig verkligen! med en positiv òverraskning. efter ca 1timmes resa kom vi fram till Banyuls! En riktigt fin stad som jag har fàtt chansen att se lite av idag. Tràffade Julie igàr innan jag dàckad i sàngen. otroligt skònt att fà sova efter en làng resa!
Fick sova ut lite oxà vilket uppskattades! :) Fick tràffa Alais pà morgonen. Jag kànde knappt igen henne o hon kànde garanterat inte igen mig:P men efter nàgra arga blickar sà àr vi faktiskt vànner nu.

Fick fòlja med till skolan fòr att hàmta Jasmine och Lorella fòr lunch. Var himla kul att se dom igen. de var typ en meter làngre àn fòrra gàngen! Jasmine hade en fòrelàsning om mig fòr sina klasskamrater.. "hon àr fràn sverige!!!" haha.

Febern och fòrkyldningen hànger fortfarande i tyvàrr.. men det kànns inte lika mycket nàr det àr 27grader och sol àn i 5grader och spòregn! :P

Imorn ska jag utforska staden lite mer. Stranden vàntar =)

Den 24e àker jag, julie och flickorna till Italien=)

Men nu vàntar nog sàngen. Vàrmen tar pà krafterna.
Saknar alla hemma.
Sov gott!

RSS 2.0