Bye Bye Baby!

Africa, Take care of her!
None  

hemma igen..

Jaa, då var man hemma igen.. har ju varit hemma några dagar men jag har varken haft tid eller lust att skriva. vet inte om jag har det nu heller.. Allt känns iaf konstigt att vara tillbaka.. alla är glada o se mig men jag kan inte förstå varför eftersom det inte känns som jag varit borta nått.. konstigt. saknar iaf familjen jättemkt, känns tomt utan dom.
Men nu börjar livet här hemma igen. Nu är det bara skaffa jobb som gäller..

Men jag kan ju iaf säga att jag har haft en så underbar tid. Saknar redan mina busungar...

       

Miss you all!
Tack, Sov gott!

Sista inlagget....

Ja det har far nog bli det sista inlagget fran Italien. Idag ar det dags att packa vaskorna och imorgon bar det av hem till Sverige igen..
I tisdags akte jag tag hela dagen for att komma till Pisa airport dit mamma skulle komma.  kandes helt sjukt o se henne.. stod o leta bland alla manniskor nar jag plotsligt sag nan jag kande igen, konstigt tyckte jag innan jag insag det var mamma som stod framfor mig. saklart grat hon.. :P Vi hade det riktigt bra i Pisa innan vi tog taget tillbaka till Cavagnetti for att bo har nagra dagar. Det kanns riktigt konstigt att se mamma har tillsammans med familjen. vet inte hur jag ska beskriva det.
Idag var det tankt for sista cykelturen i solen, tyvarr ar det ingen sol och jag mar inge vidare.. feber :( hoppas jag mar battre imorn.. Det kanns skumt att det redan ar over.. tva manader har gatt sa sjukt fort.. vet inte vad som hande med allt..

Sa Sverige och alla dar hemma, vi ses imorn :)

Bio!

Igar var det alltsa dags for bio med jasmine. Hon tjatade verkligen hela dagen och undrade nar vi skulle aka..
bion borjade halv sex vilket betydde att vi behovde aka harifran ca fem. nar jag lag o sov middag kl tre kom hon in o vackte mig o sa att vi skulle aka till bion nu.. jag forklarade att det var tva timmar kvar och att jag var jattetrott.. "okeej, men da leker vi att du ar en prinsessa sa ska jag sminka dig o gora dig fin for balen, okeej??"
neeeeeej, jag vill bara sova. som tur ar sa ar jag valdigt bra pa att sova rav och gjorde darfor det. efter ett tag trottnade hon... ;) en timme senare nar jag skulle duscha komhon tillbaka.. "nu ska vi aka lisa!" fortfarande en timme kvar och jag maste duscha..! "okeej, men da vantar jag val har utanfor duschen..!" haha blev inte lugnt. hela tiden fragade hon om jag var klar snart o nar jag kom ut ur duschen hade hon och lorella haft skoj med mina skor som var overallt i mitt rum.. pust... tillslut akte vi..! allt gick bra och jag hittade en perfekt parkering. jag bestallde tva biljetter till kung fu panda pa min perfekta italienska.. ;) sedan kom vi in i bio salongen. var det varsta jag sett. trodde jag kommit 30 ar tillbaka i tiden eller natt.. sag ut som fan.. haha. men bion var iaf bra.. tror jag. forstod inte sa jattemkt men iaf lite :)

Imorn kommer mamsen! :D

Klippning och Kung fu panda!

Igar var det dags att besoka harfrissan! utan att kunna nagon italienska forutom ord som at, vanta och sluta satte jag mig i frisorstolen med jasmine 4 ar vid min sida som tolk! Jag skulle alltsa klippa haret och farga det!
det borjade inte bra... tjejen brevid mig hade precis skoljt ur sin farg och det visade sig vara flera olika nyanser av gult! hon tittade pa mig med en skrackslagen min medan min min var nog 1000ggr varre... o nu hade min frisor precis borjat ta i min farg.. kande en klump i halsen.... under tiden min farg verkade fargade dom om hennes har annu en gang.. jag kande hur det verkligen skulle bli en katastrof att komma hem til sverige med landets fulaste frisyr! jag blev mer o mer radd.. jag skulle vanta 30 min innan vi skoljde ut mitt har.. stod en aggklocka brevid mig o tickade. hade lust att vrida fram den sa jag slapp gult har.. men jag vagade inte rora natt.. efter 30 min var det dags att skolja.. jag hade min assistent Jasmine brevid mig som sa till nar jag skulle blunda for att inte fa shampoo i ogonen (vilket ar jasmines varsta mardrom) jag vagade nastan inte titta forren jag var helt klart.. med klippning och allt.. o resultatet.. det far ni se om en vecka.. ;) jag kan ju aven saga att under tiden jag skoljde ur mitt har gjorde aven den gulhariga tjejen det.. for att annu en gang inse att det var verkligen helt fel harfarg for henne.. nar vi lamnade stallet gjorde dom slingor i hennes gul-bruna har.. stackare!

Imorgon ska antligen jag o jasmine ga pa kung fu panda! som vi langtat!;) fast jag har dock inte mina glasogon med mig vilket betyder att jag inte kommer se nagot. filmen ar saklart pa italienska vilket gor att jag nte kommer forsta nagot. men det ar det vard. ska forsoka kopa lite popcorn oxa. men dock ingen cola.. :) ;)

Nu blir det sangen! om en vecka sover jag i min sang pa Per Lagerhjelmsgatan.. Sovgott!


1 vecka kvar...

Det finns anledningar till att det ar daligt uppdaterat har. En ar att hosten borjar kommer vilket innebar mkt vind som gor att internet funkar..

Forra veckan fick Julie en ide om att vi var tvugna att gora natt.. hon googlade lite o hitta ett zoo i narheten :D perfekt for mig.. jag tror jag o julie var gladast over att vi akte. men barnen gillade det iaf. Var mkt faglar det kan jag lova.. vilket inte var sa jattekul for min del. men ungarna hade kul at mig nar jag forsokte fly undan dom :S fy. Vi sag massa djur bla zebror o lejon :) Det fanns aven manga aktiviteter for ungarna (mig) att gora. Typ aka tag runt parken, bat i en liten damm o sa fanns det en indianby, slott och piratfort.. O inte kan Jasmine och Lorella ga dar alldeles sjalva, nan var ju tvungen att folja med dom saklart!
Utanfor hade de aven ett stort terrariumhus. Det var sa jalva frant. vi var en halvmeter fran krokodiler med bara bambupinnar mellan. o de hade hur manga giftormar som helst. Efterat visade det sig att det var italiens storsta terrarium. Det var verkligen as coolt.
   

For nagra dagar sen kom aven julies mamma hit. jag borjar mer och mer forsta att det ar dags att aka hem snart. och pa ett satt skrammer det mig. Men det ska bli otroligt skont att traffa alla dar hemma :) har aven panik for jag inte vet vad jag ska gora nar jag kommer hem. jag ar planerarnas planerare och kan inte tanka pa natt annat nu.
Annars forsoker jag njuta sa mkt som mojligt av allt har nu. Men det ar svart att ta in allt och forsta hur bra jag egentligen har det tror jag. det kommer val nar jag kommer hem.

Pa tisdag kommer iaf mamma hit, hoppas jag iaf.
Jag tror att sannolikheten att hon hittar till skavsta flygplats inte ar sa stort. Men om hon mot all formodan skulle det kommer hon aldrig veta var hon ska parkera eller hur man gor vid langtidsparkeringen. Men hon hon faktiskt fixar det kommer hon aldrig hitta till ratt terminal (tror bara det ar en), hittar hon till ratt terminal tror jag chansen att hon bokat ratt flyg ar ganska liten. Men om hon kommer pa planet tror jag iaf vi kommer ses snart :) nu ska bara jag aka tag o byta o krangla massa.. ;) men det hoppas jag att jag klarar.


RSS 2.0