roommate!

Fredrik : - Asså ni är som dudes, eller ni är fan som håriga dudes från finland!! o det är positivt kan jag lova!

Okeej? haha

Imorn är det dags för kickoff! Ska bli nice. bara en fråga hur vi kommer hem på kvällen eftersom Sysslebäck taxi inte existerar. :S vi funderar starkt på o höra med grannen(barnfamiljen) om de kan skjutsa oss. . :)

Idag åkte jag även skoter upp till toppen, fy fan va rädd jag var.. haha. jävel vad det gick. trodde seriöst jag skulle dö. haha. fick även världens härligaste skor idag! MUMS :D

Nu ska jag o thessan äta o mysa framför tvn ;)


Saknar dig...

Branäs =)

Då funkar äntligen internet, peppar peppar :)

Vi har det hur bra som helst, huset kunde varit 1000 ggr värre. jag tycker vi har ett rätt trevligt radhus:) Våra nya sambos är trevliga killar :) Philip o Fredrik, helt sjuk känns som vi känt varandra länge.. Vi har till och med skrivit matlista och storhandlat idag =)

Det var även dags för första dagen på jobbet för min del. Blev en rundvandring på hela anläggningen och sedan lite idéer o så. verkar vara två trevliga tjejer som jag ska jobba med. så jag ska hålla till i björnidet för den som vill komma o hälsa på. björnidet som faktiskt ser ut som skit som vi ska städa o göra snyggt tills nästa vecka. Imorn ska vi även börja planera barnens afterski som hålls en gång i veckan.. kan bli intressant..
Tror det kommer funkar hur bra som helst här. hoppas det.. haha.

Nu ska jag o thessan spela kort;)


dags att ge sig av...

Hejdå karlskoga, vi ses framöver..


Räknar ner...

Ja, snart är det dags..
var på jobbet o sa hejdå idag, var lite sorgligt.. men jag är nog tillbaka där efter branäs.. vi får se..



Dags att säga hejdå.. Söndag packas bilen FULL!

Pack

Dagen bestod av mamma-barn dag i örebro :) mkt shopping blev det. Mest grejer till branäs. =)
När jag kom hem fick jag fint besök, förvånande men mycket trevligt =)

Sen fick jag världens ryck o börja plocka ur alla kläder för o börja packa. så nu är det väskor o klädhögar överallt! kommer ALDRIG få plats i volvon upp.. haha

Älskar den här jullåten =)


Här även blivit förkyld som ett svin:( hur kul är det?

Brustna hjärtans höst.

Nu är det sista veckan i stan. dags att börja fixa lite. Mkt som ska göras.

Imorn ska iaf jag o mamma till örebro, ska titta lite julklappar osv. Det kommer bli mys. Tror mamma har lite panik över att jag åker snart.. börjar märka det på hennes kommentarer...

Förövrig har jag haft en så bra helg man kan tänka sig :) Kunde inte blivit bättre! Tack.

Mallorca -07


Branäs. . . . . . . .

Tiden går fort nu.. Nu är den en vecka kvar till branäs o det känns helt sjukt. Mycket att hinna med på kort tid. Många att hinna träffa för o säga hejdå. Eller ja iaf farmor o farfar?

Efter förra helgens alldeles för hårda utgång blir det en lugn lördagkväll om inget annat dyker upp. Tror jag kan behöva lite lugn o ro :) Behöver även mer sömn skulle jag tro..

Igår packade vi bilen full med shoppingsugna polare o begav oss till Marieberg =) var otroligt gött o köpa de sista julklapparna o även köpa lite myssaker till branäs. Kan varmt rekomendera den nya restaurangen på nedervåningen på marieberg. MUMS säger jag bara :) Försökte även lämna in min trasiga telefon vilket inte gick. :( ska göra ett nytt försök på tisdag.

Idag har jag varit på kalas hos "pappa" Alf:) Grattis.
Imorn blir det kalas för pappa Anders. Tur jag har så många pappor.

Hoppas alla får en trevlig lördagkväll:)


Fullt upp.

Med tanke på min dåliga uppdatering borde jag haft fullt upp.. men jag kan inte komma på vad jag har haft för mig..
förra veckan bestod av lite jobb.. både på bingo o stora valla. skönt att få ha nått o göra om dagarna.

Jag o thessan var även i Karlstad och kollade på hockey. det var faktiskt riktigt roligt o komma dit. Sen hade vi grymma platser o kunde se varenda svettdroppe på hockeykillarna. Det var grejer det.. Nu jobbar vi på att thessans lillebror ska bjuda med oss på nästa lagfest ^^

Lördagen bestod av mat o fest. Först julbord på kupolen, helt sjukt vilken tradition det där med julbord är. Man samlar alla maträtter som man kan komma på o äter det. Helt sjukt. Men det var iaf otroligt gott. Tack kupolen för julbordet!

Efter julbordet bjöd min pappa mig o lillebror på mat. Pappa tyckte det var bra att gå ut o äta samma dag som jag ätit julbord. Blev billigare så. Det var gott o trevligt :)

Förfesten styrdes hos Lisa Lilja för att sedan fortsätta på 18års fest i sandviken. Jag hade en rolig kväll o vakna med en herrans huvudvärk. dels pågrund av en stor bula i huvudet men sen fanns det nog andra orsaker oxå.

En bakissöndag spenderades i Karlbergshallen med en massa innebandy.

Veckan som kommer ska jag nog börja packa lite inför branäs. Börjar närma sig med stormsteg. Har även fått veta vilka vi ska bo med, Philip Carlswärd och Fredrik Sorby ska försöka stå ut med mig o thessan :) good luck :D

Nu ska jag städa mitt rum.

JAG SAKNAR MAGDA!

Tankarna går även till världens bästa Carro! Vi håller tummarna o hoppas du snart blir frisk<3

RSS 2.0