Crazy

Vet inte vad jag ska gora. tankarna flyger i huvudet. Men det finns inget jag kan gora at det nu.. men anda stressar jag over allt..
Jag vill bara njuta av sista tiden har nu istallet for o stressa over vad jag ska gora nar jag kommer hem.. ut i solen o njut nu lisa!!


Crazy family som jag kommer sakna hur mkt som helst!

Flytt

Eftersom min mamma ar envis och havdar att vi inte flyttat manga ganger alls kommer har en lista med stallen jag bott pa med mamma!

Wall-granbergsdal
Carls-abyvagen (lagenhet1)
Carls-abyvagen (lagenhet2)
Rosendal
knacktasen
viaduktgatan
carls-abyvagen(lagenhet3)
Per lagerhjelmsgatan (bottenvaning)
Per Lagerhjelmsgatan (mellanvaning)
o nu en ny lagenhet. mamma, det ar mer an fem stallen.. jag har ratt som vanligt..

biffen<3



johanna, says:

krasch igår så fick åka ambulans

johanna, says:

tävla i värnamo.

johanna, says:

har en spricka i armbågen och hjärnksning hjälmen var helt paj.. så nu kan ja inte röra armen eller nått..

johanna, says:

sträckt typ alla muskler vid halsen och nacken så kan typ inte röra huvudet. sen slagit i höften och skrubbsår.


faan biffen, ta o krya pa dig nu. jag behover din rulle om tre veckor nar jag kommer hem!
inte bra det dar. saknar dig gumman! det ar liksom tomt bakom mitt hjul nu:(

jag har forresten bestamt att jag itne ska dricka cola forrens julafton. hmm, vad sags om det. jag tycker mamma kan ge mig 200kr minst om jag klarar det.. sa kanske jag frlater henne for att jag flyttat 15ggr ;)


Hard work


Its a hard work...

<3

None
Er tva kan man ju sakna hur mycket som helst..... <3

Friidrott

Idag hade jag som vanligt eftermiddagsmys framfor tvn medan alla barnen sov. Satt o kolla pa os saklart. Damernas slagga kanske inte var det mest spannande, men det funkar att somna till. Men sa kom det en fransk slaggkasterska som jag kande igen sa javla val. forst visa de bara en snabb bild pa henne sa jag tankte forst att hon maste ha vunnit mycket och det ar darfor jag kanner igen henne. fast iofs, hur ofta tittar jag pa slagga. Sedan visa dom henne lite mer och hon sag verkligen bekant ut. Sen kom jag pa det. Nar jag, mamma o anders var i paris i juni akte vi tunnelbana och mitt emot mig satt en det som jag inte visste vilket kon den hade. jag satt hela vagen in till paris och funderade pa detta. alltsa ca 20 min. nu vet jag att det var en hon och att hon kom 5a pa os. haha coolt;)

24 dagar kvar och jag ar varken brun eller smal! Brattom lisa!

Jag dromde en natt om hart brod o kaviar. lite langtar jag hem!


Pippi!

Igar hande nagot otroligt. jag kom upp fran nedervaningen. horde en bekant melodi tralla fran tvn. det var sa jag kunde sjunga med nar jag horde melodin, och den fick mig att tanka pa min barndom.. hmm.. nar jag tog en snabbtitt satt alla och kolla pa PIPPI LANGSTRUMP!! haha kan ni tanka er. o inte nog med det. pippi hade lart sig italienska! helt otroligt. haha det var ratt grymt o se. Som tur var har jag sett pippi sa manga ganger att jag visste vad hon sa i varje mening. Darfor gjorde det inget att jag inte forstod natt. haha pippi pa italienska. coolt.
Plus att idag nar jag leta efter OS-sandningar pa tv nere visade dom Eva och adam pa en tyskkanal. jag ar omgiven av sverige. ar det en tecken pa att jag langtar hem?


Sagt idag:
Jasmine 4ar: You going to Sweden!
Lisa: yes but not yet. in 1 month.
Jasmine: nooo, you going home now!!!
Kul att man ar omtyckt..

Hello Kompis!

For nagra dagar sen hittade jag en kompis under sangen nar ajg dammsog. Tyvarr var han dod, for att forsakra mig om detta petade jag lite pa honom med dammsugaren. Helt dod! Stajlade honom lite o sedan tog jag fram kameran for att fixa lite snygga bilder. Det visade sig att han inte direkt var dod.. han krop ivag fort som satan o lika fort flog jag upp i taket med en hjartinfarkt!


Bilder :)

     

Antligen funkar det att fixa lite bilder. :)

Tavling

Fick ett mail fran pappa idag dar han skrev att imorgon ska Oscar tavla i happy mil. Och var ar jag, hans storsta och stoltaste supporter? inte dar iaf!! ojoj vet inte hur det ska ga. Jag ska ju vara dar och skota peppsnacket, smorja hans ben med linement, langa vatten och sportdryck och peppa honom pa upploppet! Hur ska det ga??
 
Jag uppmanar darfor Karlskogas befolkning att lamna era stugor och bege er till Nobelstadion imorn for att heja fram min lillebror. jag vet hur det ar att ha pappas krav om vinst pa sig. Han behover er..

All by my self

Fler cykelmedaljer i os och som jag njuter! igar var det dessutom inga brittiska eller italiensa cyklister pa pallen vilket gjorde att jag kunde njuta extra mycket i mitt nuvarande italienska hem. :)  Jag var sa stolt, det var sa grymt o se. Bra jobbat Gustav! :)
Annars blir det inte sa mkt svensk sport har. visas bara italienskt, vilket man kanske kan forsta. men jag haller tummarna att fa se lite friidrott.

hade faktiskt nagot riktigt intressant att skriva om, men jag har redan glomt det.

Om det ar nagon som har ett jobb till mig runt september ar jag otroligt tacksam :)

Ovrigt vill jag aven halsa till mina trogna? lasare magda och peter att om ni hittar sa jalva mycket stavfel i min blogg kan ni val for gudsskull SLUTA lasa den om det ar sa hopplost!

Nu minns jag vad jag skulle skriva om. haha sjukt att jag glomde. Mamma ringde igar for att beratta att de kopt en lagenhet. Sa nar jag kommer hem ar de i full gang med att flytta. dar ser man. Har man redan i sitt 19ariga liv bott pa 14stallen, varfor inte sla till med ett 15onde innan man ens hunnit flytta hemifran? Sa Boangsvagen ar min nya adress tror jag. Mamma tyckte det var en bra placering pa lagenheten for nu kan dom bo dar tills dom antingen flyttar till nickkallan eller till skagerstrands. hemska tanke mamma!
Men jag behover iaf malarhjalp och flytthjalp. jag forstar att intresset kommer vara stort!

funkar fortfarande inte att ladda upp bilder..

For varmt for att cykla! anda var jag i montone idag. o det ar mycket uppfor dit kan jag lova! Sono stanca morta!


Heja Sverige (i brist pa annat)

jag blir sa trott att det inte funkar att ladda upp bilder! jag ahr sa manga bra o roliga bilder pa lager som jag vill dela med mig med. funderar pa en resedagbok kanske? hmm.

Dagens stora handelse ar saklart den forsta svenska Os-medaljen. i CYKEL! helt otroligt, Emma Johansson, vilken tjej! tyvarr missade jag slutet, vilken miss. men sant ar livet. skont o hora iaf!

Hemresan ar nu bokat, den 13 september ar det visst nan som ar tillbaka :) mamma kommer hit den 9sept o sedan bar det av hemigen. kanns helt otroligt att det abra ar en manad kvar. kommer kannas sa konstigt att lamna familjen. kanner mig verkligen som en av dom.
Annars rullar allt pa som vanligt, Peters pappa och familj ar har o herregud vilken familj. far daliga, negativa vibbar hela tiden. tugnt. men men, sant ar livet ibland. Ar imponerad av mig sjalv att jag tranar sa mkt som jag gor. ar verkligen skont efter varje cykelpass. kanner mig starkare och starkare for varje gang. eller jag kanske ska saga mindre svag.. ar formodligen ett battre ord.

Tiden gar sa jakla gort. kan inte forsta att jag gjort halften nu. det kanns konstigt. hemma ar det host, bandytjejerna har att in i hall, mamma borjar jobba och skolan borjar snart igen. kanns avlagset. men snart ar jag dar igen.
Langtar dock efter alla. grattis pappa i efterskott foreesten.

Abruzzo

En vecka har spenderats i Abruzzo hos Peters tva mostrar Julanta och Ada. Har lart mig mer italienska med tanke pa att de bara pratades italienska i det hemmet. borjar nastan kanna mig som en expert och kan nog slanga in ett italienskt ord i varje mening. Magda, du kan vara stolt.
Borjar veckan med en maltid som nog var den storsta nagonsin. Varldens storsta pastatallrik och jag kande hur magen abra vaxte och vaxte. Tittade pa julie som konstaterade att det bara var "forratten" sen vantade sallad, kott och efterratt. kan ju lova att jag vager 10 kilo mer nu! at nastan bara mat fran deras tradgard, var otroligt gott. har atit hur manga nya saker som helst. tex fragade julie mig en dag om jag gillade kaninen vi at dagen innan.. bu, jag hade en kanin nar jag var liten...! De hade aven en sa himla gullig katt som var typ 3 veckor! den du thessan ;)
Vi bodde i en valdigt liten by dar alla kande alla. sa det var lite exlusivt nar vi kom dit. sarskillt en blond svensk tjej. tankte jag.. tills jag fick hora hur en granne sager till julie att jag var duktigt som kunde prata bade svenska och engelska fast jag kom fran POLEN! vilket forolampning. ett hugg i brostet liksom!
Har hunnit med att trana riktigt bra faktiskt. 3 pass i abruzzo och 2 pass nu nar jag kommit hem. Men det ar dock sa varmt att det ar 1000 ggr jobbigare. Ar varmebolja har! tur vi har en underbar pool att svalka oss i. har fatt nagra slags utslag over hela kroppen. ser ut som jag har ledartrojan i touren(formodligen inte bara trojan utan en helkroppsdrakt.) fast iofs skulle ju det inte vara konstigt sa manga berg som jag kort uppfor senaste veckan..

Funkar inte att lagga in nagra bilder nu,jag som har sa manga bra att visa. far val gora det senare i veckan. har lite problem med internetuppkopplingen har. om det ar daligt vader funkar inte internet, om det ar for fint vader (for varmt) funkar inte internet. det ar inte latt ibland..

Maste bara beratta om Lorella som lart sig ordet NALLE. darfor gar hon och sager nalle hela tiden. tittar pa mig sager NALLE och sen skrattar. Nar hon ar glad ar hon riktigt harlig! :P men bara nar hon ar glad kan jag tillagga!


Hoppas PIP var en succe dar hemma ( ursakta PETER for stavningen pa succe men jag hittar inte den dar javla pluppen, hoppas du har overseende med detta)




RSS 2.0