bilder!

för bilder från vår underbara helg kan jag hänvisa till Helenas bilddagbok där ni kan skratta åt alla helsnygga bilder på mig ;)
http://helenaengstrom.bilddagboken.se/p/main.html

Imorn blir det nog doktorn med tanke på att jag har så förbannat ont i bihålan att det känns som jag varit i slagsmål o förlorat stort.. men vem är egentligen förvånad om jag har bihålsinflammation igen?

Sov gott! Jag saknar Åland! <3

ETTA ETTA NOLLA!

Åland, var ska man börja.. Kan ju iaf säga att det förmodligen är den bästa helgen jag nånsin varit med om =) En riktigt toppenhelg! Tack alla som var med o gjorde den perfekt!

I fredags runt nio packade KIBs dam o herrlag in i bussen o begav oss mot åland! stämningen var på topp=)
Efter 5 (!) timmars bussresa var vi framme i grisslehamn där vi skulle åka båten ifrån. Där fick vi en första glimt av vad som vänta oss då det låg fulla innebandyspelare överallt ;) emma fick även ragg av vår kära polle som underhöll oss hela helgen! vilken skön gubbe! :P haha.

På båten var allt tipp topp.. Härligt väder, mkt folk o billigt i taxfreen :D perfekt för oss!

Senare kom vi fram till hotellet.. haha verkligen kaos i entrén. fulla göteborgare verkligen överallt. Hela golvet var täckt av ett lager öl o doften där inne var inte o leka med.. haha. ingen kunde stå på benen. vi var formodligen de enda på hela åland som var nyktra:P

Senare fick vi beskåda en grabb i sting som var sugen på en cigg utanför resturangen.. haha fy fan va vi skratta.. tyvärr var inte alla lika nöjda utan en sur gubbe ville ha sina pengar tillbaka eftersom han "inte betalt för en sån upplevelse" haha.. nej det hade inte jag heller men jag hade lätt kunnat betala för det;)

Helgen fortsatta med massa roliga saker.. skulle förmodligen bli världens längsta inlägg om jag skulle skriva allt galet ;)
Jag tror min o Kaisas radio gjorde succé. för att inte tala om vår expert helena såklart! ;) Synd att vi inte hade en riktigt mick o spelade in allt.. skulle vara väldigt kul o ha! men det får vi fixa till nästa år.
I år dög det bra med en klädborste.. det sa tillomed den riktigt radiogubben. han som trodde han var nått..

På vägen hem på båten fick vi sällskap av Ashmed, Mashmed och deras familj.. haha trevligt? ;) hahah

Helgen var helt underbart o ni som inte längtar tillbaka kan ta o lyssna på den här o fundera en gång till;)

Åter till studion!
Checka-taxen....

Checka-taxen...

Just nu sitter jag i skolan men jag är sugen på o berätta allt om åland. Men jag lovar. så fort svenskan är slut sätter jag min i volle o beger mig fort hem för att uppdatera bloggen.. Den som väntar på nått gott..
Kan ju iaf lova att det förmodligen var den roligaste helgen någonsin. Så MYCKET som jag har skrattat har jag nog aldrig gjort förut..
Så håll ut..

Åter till studion.
Checka-taxen... ;)

Dagens ord

Igår kom jag på en supersmart idé.. eftersom jag snart ska bli italienska för ett tag tänkte jag att det kan ju vara bra att kunna lite av språket.
Därför har jag infört dagens ord vilket innebär att varje dag ska jag lära mig två nya italienska ord.. Som tur är har jag ju min magda som ser till att mitt uttal är perfekt. Så igår var dagens ord: Glass och Jordgubbe jag tänkte att jag skulle gå ut lätt för att jag inte ska tröttna.. haha
men dagens ord är: barn och vänta
som tur är har jag lånat biffens italienska bok så det här kommer nog gå fint =)
10 Juli närmar sig :)

Iaf skulle jag publicera dagens hingst här idag.. äntligen en kille som förstår att tubsockor och shorts går fet bort!! men eftersom han hann o gå hem innan jag hann o ta ett smygkort så kommer det en annan dag!

Nu ska jag åka till min favorit-thuss o mysa lite =)

Imorn blir det ÅLAND!! :D

SOL :D

Det finns knappt nått bättre än när solen tittar fram :) perfekt för mig.

I torsdag blev jag en stolt bilägare :D hur coolt är inte det då? ;) vuxenpoäng :P haha. Volmar som magda så fint döpt honom till..
I fredags var jag o magda tvungen o ta en premiärtur i bilen, vi åkte därför till kr-hamn för o mysa o käka lite. o vi hade det väldigt mysigt i solen kan jag lova! jag älskar vår!


Efter kr-hamn blev det bowling med innebandy =) Himla skoj o jag vann pris! :D haha årets sjukaste ooh yees;) vem är förvånad?
Efter bowlingen blev det Arvingarna, jag var väldigt tveksamt till det men jag ångrar inte att jag gick, verkligen inte. Fy satan va skoj jag hade det. träffade väldigt många föräldrar. de bästa jag vet o faktiskt sämsta oxå! =) blev en glad överraskning när jag träffa alf o eva i baren :) mina favoriter!
Fick även en pratstund med casper i arvingarna. min barndomskärlek. Tyvärr fick jag inte se vad han hade under kilten men det kunde ju bara min fantasi sätta stopp för ;) haha. mums!


Idag blev det en riktigt hurt-dag! En riktigt härlig långpromenad i det fina vädret med maggan o thessan. Plus bara massa nyttig mat och inge godis eller fika! :D Vi kan vara stolta över oss själva! bra jobbat idag tjejer! :D

5 veckor kvar till napa! <3


Onsdag

Pa-redovisningen gick fint. Goda snittar hade vi iaf ;) 


Snart ska jag tillbaka till skolan för ha o massage.. hoppas verkligen det är min tur o få massage (A) haha.
Sen ska jag till landet o leka med oscar. Måste ju vara världens härligaste unge <3 det kommer bli kämpigt o lämna honom i två månader! :(

"Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms
om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms
Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp
Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen
för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men"
Jag älskar Lars Winnerbäck! <3


räkna ner!

Jag kan inte annat än att räkna ner!
Våren är här o studenten/napa/balen o allt närmar sig med stormsteg! känns så himla skönt!
För varje prov eller varje arbete man lämnar in känner man att man är ett steg närmare studenten! o som vi alla längtar!
Imorn får vi kryssa för pa-redovisning. känns hur skönt som helst..

Men idag är det iaf
51 dagar kvar till studenten,
40 dagar kvar till napa!

:D
Håll ut alla studenter! vi är snart där!


Vill bara påminna alla om Desperate som börjar ikväll.. femman 21.00!

Helgen!

Nu får jag faktiskt hålla med om att det varit dåligt med uppdatering.. åter igen; jag ska skärpa mig:P

Helgen började med att jag var tookförkyld :S inte skoj.

Men jag hann iaf med lite fest iaf. det var ju på tiden, det ska jag oxå skärpa mig med:P haha. Stina styrde fest i united, himla trevlig kväll men som gick otroligt fort. Helt plötsligt var alla borta o festen var slut.. synd faktiskt. jag hade iaf riktigt kul. Mkt skratt under den kvällen. Särskillt när mårten fick sig ett ragg;) (finns förövrigt på film som jag gärna delar med mig av) =)
Fick lite problem o komma hem sen.. fick skjuts till harenkorset men därifrån blev det en kallpromenad hem från.. Tack johanna för jackan, jag hade garanterat inte överlevt utan den.. Var nog förmodligen den kallaste natten någonsin..

Igår hängde jag mest på maggans jobb. Idag ska jag försöka plugga lite. Mkt o göra nu när det bara är 6 veckor kvar till napa! HELT SJUKT!! :D

Nått annat som är sjukt är att jag kommer närmare o närmare italien för varje dag som går. Det känns som det bara är en dröm o att allt kommer skita sig. Men som det ser ut nu är det 12-13 veckor kvar till italien =)

Bäst på fest eller hur tänkte jag nu?! ;)


Högskoleprovet

Då var det gjort.. de svettiga timmarna för mig i filmsalen är över o trots att mitt huvud dunkar så känns det så skönt att det är över.. för den här gången.. Väldigt bra att man nu kan rätta direkt på datorn när man kom hem. Men tanke på att jag hade inställningen att bara ta det som ett test o inte bry mig om reslutatet så är jag mer än nöjd :)
En stor eloge till alla som satt o svettades idag! =)
Extra härligt blev det att vi fick två läsförståelser... NOT! haha, det var tungt! Men jag överlevde dagen så jag ska vara nöjd;)

Senare på kvällen ringde thessan o fråga om jag ville kolla på film. mys med thessan tackar jag inte nej till.. Vi åkte först till sibylla där thessan o sofia skulle köpa mat. Där träffade vi Mr och Mrs fullast i stan nånsin! herregud alltså.. kan ju tillägga att kl var kvart över åtta.. men äre party så äre party.. :P

Nu äre bara sju veckor kvar i skolan.. vilket motsvarar:
13 historia lektioner
13 religion lektioner
26 biologi lektioner
18 svenska lektion
14 massage lektioner
19 miljökunskapslektioner
7 idrottslektioner
12 biologi bredning lektioner.

Jag är bra på o hitta på andra saker när jag egentligen ska plugga..

SOL!

Underbart väder ute!
Vilken energi man får bara solen tittar fram o termometern går upp!
Man blir så glad :D Idag när jag cykla till träningen kunde jag inte sluta le! var så härligt väder o mkt folk överallt! Så härligt :)

Idag fyllde farfar 85 år o det firades med tårta o massa barn!
Jag fick sitta vid barnbordet o som sällskap hade jag oscar o felix. mysigt =) haha

På lördag ska jag upp tidigt o göra högskoleprovet.. eftersom jag är ungefär mest morgontrött i hela världen kommer det bli tugnt :( Jag längtar efter studenten!!


Nu ska jag sova.

Gonatt


"Du är så dålig....

...på o uppdatera"
är ord jag hör dagligen.. men jag har nu kommit fram till att anledningen till att jag inte bloggar så mkt är att jag inte har så intressant liv ;)
Men jag kan ju iaf börja med o skriva att jag hittat min studentklänning.. Känns så jävla underbart.. provade den med mössan oxå. det känns så bra! :D jag har även hunnit med o drömma endel om studenten.. drömde tex att george inte var med i aulan på studenten för han våga inte skolka för han var rädd att dragan skulle bli arg. stackars pojke.
Jag har även blivit rejält upprörd den här veckan då jag fick höra att carl i klassen inte ska ha nån egen mössa.. Han tycker det är slöseri med pengar.. istället ska han ta en från elevrådsrummet som det står "Frisör 2005" sånt gör mig upprörd! haha

Men igår var det så underbart väder. Kom ut från Biologilabben o solen strålade in i korridoren.. blev så himla glad! :) Bestämde mig för o vara lite onyttig så därför åkte jag till kronis där jag köpte den underbara ben & jerry´s Fossil Fuel sen åkte jag hem o satt på balkongen o mös i två timmar.. Solen värmde verkligen o det känns att snart är våren här på riktigt.. för o inte påstå att nu ÄR våren här! det känns så underbart skönt. Det kommer gå rasande fort till studeten hoppas jag.. Efter studenten blir det en hemlig resa som jag ska få av mamma.. Nånstans ska vi åka med jag vet inte var.. jag hoppas på paris :) Efter det blir det jobb tre veckor på sommarkul.. ta hand om barn.. men det kan vara bra o träna på för i början på juli är det mening att jag ska till italien 2 månader för o jobba som aupair. Känns alldeles för bra för o vara sant. Men som allt ser ut nu kommer jag att åka. Hoppas verkligen inget oförberedd händer. Bara hålla tummarna!

Nu ska jag Till Aero o svettas lite!

Förresten blir jag förbannat på när man suttit o väntat 2 timmar på en lektion o sen när lektionen ska börja kommer en lärare o säger att lektionen är inställd. JAG ORKAR INTE MED SÅNT!!

RSS 2.0