Onsdag - Torsdag

Onsdag
Onsdag blev det mys med maggan o thessan.. vi bestämde oss för o hyra löten lokalen för o mysa o kolla på fotbollen.. blev en myskväll med mat som faktiskt inte var pizza eller donkan! Hyrde även en skräckfilm som var den mest konstiga jag nånsin sett.. haha..
Efter det sov vi över o hade det mysigt.. haha. jag o magda låg o garva halva natten åt vårt tält vi hade på hultsfred.. vi försökte visa thessan som låg brevid o snarka.. haha..
En rolig grej under natten var att jag vet inte om jag har drömt eller om det verkligen hände. har iaf för mig att jag vakna av att thessan nöp mig i näsan.. haha varken hon o jag vet om det hände eller inte.. haha

Torsdagen vakna vi i löten lokalen.. var ju en del o städa.. många chips o godispåsar som låg kvar..
Thessan hade bråttom hem, undra varför :P haha. hon ställde klockan o gick upp o börja städa. när vi fråga varför hon hade så bråttom hade hon bara ett svar: SOTIS! haha..
jag o maggan låg kvar i sängarna o drog oss innan vi bestämde oss för att ta tag i våra liv :P

Vid kl tre hämta jag Thessan, maggan o johanna så bar det av mot örebro =) skulle hjälpa min syster bea som hade hand om en tjejkväll på kulturhuset. Började med att vi fick gratis mat :) Åt på hellas som var så jävla gött :D haha

sen bar det av till kulturhuset där vi spendera resten av kvällen! var en trevlig kväll men lite muck i garderoben ;) haha.. Jag hade iaf skit kul.. tror aldrig thessan skrattat så mkt nånsin.. vet inte riktigt vad det var i hennes mat..


Nu blire mys!


jag längtar till italien!




Italien!

Det här är ju för jävla bra för o vara sant! :D

image49

Påskafton

Som sagt, påskafton idag men jag märkte inte av det nått.. inte en enda påskkärring våga sig hit.. Lite synd men jag behåller gärna godiset för mig själv..
Hade hoppats på o åka till karlstad o kolla färjestad - frölunda idag men efter mkt krångel blev det istället arons soffa o hockey framför tvn.. Blev inte riktigt som jag hade hoppats.. Frölunda åkte ur:( himla synd..
Efter det blev det en snabbis på donkan där micke skulle äta.. Underhållningen bestod av Alexander Aronsson som var gladare än gladast.. haha :)
Sen kom thessan o hämta mig o det blev mys i Särnholm / Nordh soffan, alltid lika härligt..

Vet inte om jag ska bli orolig när min mamma säger: Lisa, de spelar så bra musik här nere på festen att jag blir så partysugen så jag fundera på o gå ner..
Snälla mamma, nej ;) haha

Nu blir det att sova för imorn ska jag upp tidigt o åka till landet! <3
Sov gott!

Grannar..

var sugen på o blogga men jag kände att jag inte hade så mycket att blogga om.. förrens nu.. min mobil pep nyss o hel plötsligt fick jag en idé..
Den senaste tiden har jag börjar fått sms som det står: jag är i ditt hus / Jag är i våningen under dig osv..
Igår fick jag blandannat ett sms från C. Parmhed som skrev att han befann sig under mig o "poppa" lite.. det är ju iofs helt förståligt men det var rätt komiskt.. Idag fick jag ännu ett sms där det stod: Hej Kompis! Är du hemma? Jag är i ditt hus! Nu tänker ni säkert att det kanske var från nån av min grannes kompisar som är ungefär i min ålder. Men nej, det var min innebandyspelande bästis annika som befann sig i mitt hus. Tänk vad världen är lite.. synd bara att det alltid är jag som får sms om att folk befinner sig i mitt hus o inte tvärtom ;) Kom hit vetja ;) haha

Kan ju även tillägga att jag våldgästade familjen Mills igår som räddade mig genom att ha canal+
Blev riktigt besviken på kanal9 som utlovat hockey men som istället visade en dokumentär om fidel castro. Blev panik ett tag och jag ringde runt till alla jag kände. Frågade till o med Per Eriksson om han hade canal+ o då förstår de flesta att jag var desperat..
Ungefär som o vara inlåst 6 dagar i aiya napa? eller hur var det nu igen..

Nu ska jag sova o ladda för påskafton imorn!
Glad påsk!

snabb uppdatering

här har det varit dåligt uppdaterat..
Men hade tänkt o skriva ner en snabb uppdatering(=
 
Torsdagen bjöd på hockey i karlstad med mikael. Färjestad - frölunda! En riktigt bra match men tyvärr förlora frölunda :( knappt. Jag fick sitta brevid hulken ungefär ( inte micke ) o han titta argt på mig varje gång jag applådera åt frölunda.. jag var rätt rädd..

I fredags blev det mer hockey då HC spela kval. Elin och johanna hängde på :) trevligt. Sen blev det popcorn o lets dance här hemma.. Trevligt :)

Lördagen bjöd på party hos förfest här innan vi begav oss till vincent :)
Var riktigt trevlig. jag är blåslagen men inte förvånad. haha. Det var en kul kväll =) ;)

Söndag var en såkallad pluggdag, inte jätte pigg..

Fick följa dagens match mellan färjestad-frölunda på internet. Såg bra ut men det räckte inte hela vägen.. =( jävla skit alltså.. Men imorn är det dags för frölunda vinst i LLA! KOM IGEN!


Vem har myror i brallan? ;) haha


Förresten är jag ännu mer fast i OTH.. Denna ungen måste vara den sötaste dom finns.. förutom oscar förstås..


Match!

Imorn bär det av till karlstad för att hejja fram frölunda till ännu en seger!
Ska bli skönt o umgås lite med den bästa som jag träffar alldeles för sällan nu för tiden :(


Frölunda - Färjestad

Frölunda mot färjestad i kvarten. Jag hoppas verkligen min bästa vän mikael tar med mig till karlstad! dit ska jag iaf! KOM IGEN FRÖLUNDA!!!! <3


lugn helg

Denna helg var nog den lugnaste nånsin. Efter en hel veckas sjukdom kunde jag inte väntat mig annat.
Fredagen var det lets dance mys med maggan. Sen blev det bee movie. kort o gott; lugn o mysigt :P

Lördagen spenderades mest i sängen. sen insåg jag att jag var tvungen o ta mig själv i kragen.
Gjorde ordning ett ångbad för ansiktet, tänkte det kunde vara skönt för mina bihålor. Var jävligt gött. vet inte om bihålorna blev bättre men sämre blev det ju inte iaf :P sen gjorde jag ordning ansiktsmask, plocka ögonbrynen, raka benen. Sen tog jag ett varmt bad. Trots att bara halva badkaret var fyllt med varmvatten var jag nöjd iaf. det är nått fel när jag ska bada för ALLTID är det nån annan som badar samtidigt så det aldrig finns varmvatten. Tror det var nån av mina grannar som låg o jäste i badkaret med rosenblad o skum. förmodligen J.
Men jag blev inte förbannad som jag brukar bli. istället låg jag i ett halvfullt badkar o lyssna på bra musik o njöt :D
Kände mig som en helt ny och framför allt frisk människa (=

Idag blev det kalas när clara persson fyllde ett. MIn systerdotter alltså. gött med tårta :D

Imorn har jag världens längsta sovmorgon när de andra i klassen skriver matteprov. har lite saker o fixa som jag då hinner med innan skolan. bla fixa nytt pass! :D

Körkort

Tur man inte bor i Ramnäs, o för er som gör det.. håll er inne. Ryktas en del här mannen inte längre bara är vild på hojen.

Grattis vännen till körkortet=)

mums!

Tacka Gud för oth och Lars Winnerbäck!

Låg i sängen o kolla lite på vårt balarbete.. satt o läste vårt välkomsttal, kände tårarna ner för kinden o tänkte där är vi om 3 månader.. ååh vilka rysningar!

image44

Idag avgjordes förresten den (för magda) livsviktiga tävlingen i akvaruimet.. Grattis Magdalena Mateu! Du är den bestående kompisen ;) haha

som vanligt

jag hade tänkt o ha rubriken sjuk.. men det börjar bli lite tjatigt..
Men idag var iaf vi lediga.. för mig kändes det inge annorlunda eftersom jag legat hemma hela veckan..
Mina bästa kom hit med god mat åt mig! Thessan o magda vet hur det ska vara. där kan man snacka om elit! <3
vad skulle jag göra utan dom. Tack babes!
Har förövrigt legat vid datorn o försökt skriva en svenska uppsats vilket INTE har gått alls. jag orkar inte!
en puss till peter som erbjöd sig o skriva klart biologin tills imorn!

3 månader kvar till studenten idag o jag börjar fira! fy fan va underbart.
Förövrigt så passar jag jävligt bra i min studentmössa om jag får säga det själv;)

 


Helgen!

I fredags bar det av mot örebro o vidare till hallsberg med mina favoriter magda o mamma mona. Det blev en snabbshopping o lunch på marieberg innan vi begav oss mot hallsberg för att hämta thessans överraskning, en katt! :D haha.
När vi kom till katthemmet var det katter överallt o lukten var inte den bästa. De släppte upp fem kattungar som vi fick välja mellan.. haha. det var lite roligt. vi hitta en tjock som genast skulle passa thessan. Hennes motto är ju att tjock är bra. varesig det gäller hennes kommande katter, hundar eller bäbisar. Bara de är tjocka.. Men sedan bestämde vi oss för en annan. Det var faktiskt svårt för alla såg likadana ut.. vad skulle man liksom gå på? :P
Det blev en oförglömlig resa hem med en skrikande katt hela vägen hem :P haha.
vi åkte sen hem o överraskade thessan som hade haft magsår de senaste dagarna:P intressant ^^
Hon blev såklart överlycklig o det finns fångat på film;) haha.
Hoppas du blev nöjd med presenten. Kan ju tillägga att det var magdas idé allt det här med katten och det var hon som betala. Jag gled med på ett bananskal o köpte kattlåda ^^ all cred till magda! <3
Vi slog var i bilen om vad vi trodde hon skulle döpa katten till. jag var säker på att hon skulle döpa den till sotis pga av den svarta färgen, o magda sa ju inte emot direkt. :P
Alla sms man får från thessan nu kan man läsa Puss o kram från thessan o SOTIS! tur att vi känner vår vän så väl.;)

Kvällen fortsatte med bortamatch mot kr-hamn. Pga av min bihålsinflammation var jag inte med o spela.. det gick tungt:( synd o inte få avsluta med en seger! men såäre.

Lördagen bestod av biologiplugg, avgörande match för a-laget och melodifestivalen hos thessan o sotis:P
mysmys

Nu är jag sjuk o mår skit dåligt :S feber o satans ont i halsen! :(
Hade iaf tänkt o palla mig iväg till skolan sen o göra provet.. om jag orkar.. just nu ser det mörkt ut :S

Stockholm, italien eller england.. vem vet...

Krya på mig!

RSS 2.0