Snabba Cash!

Igår var det bio som gällde, Snabba cash! Jag tyckte faktiskt den var riktigt bra. Den var ju inte riktigt som boken men det tyckte jag absolut inte gjorde något. Han är en riktigt mumsbit den där JW.

Tack Sandra, Erik och JB för trevligt sällskap =) 

 

Helgen som bara flög förbi....

Det går fort när man har roligt, och den här helgen har jag haft det riktigt roligt =)
Avslutade allt på kursen i fredags, vilket var otroligt skönt! Blev en bra fredag och kvällen bjöd på inflyttningsfest hos Robin, mycket trevligt med många skratt! =)

Lördagförmiddag stod mamma och Anders och knackade på dörren och ville in. De bjöd på semlor och jag på kaffe. Anders satte upp min tv på väggen och så fixa vi lite annat smått och gott.. =)

Tjejparty hos Klara stod på schemat för resten av kvällen, riktigt trevligt! :D bra sällskap och god mat =) Kvällen fortsatte vidare till campus innan den avslutades på nöjes. haha, jag förstår inte att jag överlevde. herregud! "vaknade" på söndagen och visste inte om jag levde eller inte.. USCH! det var hårt. hade en ömmande fotled och ett blått ben, det kan bara vara tecken på en lyckad kväll? =) Dock bestämde jag mig för att lördagen var min sista utekväll som 20åring! Jag ändra mig sedan ganska snabbt när jag kom på att till helgen blir det Branäs! =) Underbart!

Nu ska jag plugga på läroplanen för grundskolan lite.. ååh vad roligt det ska bli! =)


Global och hållbar utveckling!

Över!! Pricka in ett vg på sista quizen oxå, känns underbart! =)
Nästa vecka börjar vi BUS ( Barn och Unga i Samhället) känns inte som det kommer bli en enklare kurs direkt kanske.. Men det känns underbart att börja lägga kurserna bakom sig. Bara 8 terminer kvar =)

Förra året när maggan kom hem såg det ut såhär, snart är vi där igen! =)

Nu tar jag helg! Underbart! =)

 


"Jag tar alltid trapporna....."

Jag har snart bott i min lägenhet i Karlstad i 4 månader. Låter chockerande men det är faktiskt sant..
Förra veckan skjutsa mamma in mig till Karlstad och innan hon gick sa hon att hon alltid tar trapporna ner från 5e våningen när hon åker hem från mig.. Shiit, vadå trappor?? :O visste inte ens det fanns trappor!! Jag ska nångång ta mig i kragen och gå ner för trapporna nåndag, när jag inte har bråttom till bussen.. =)
Kan ju vara en bra idé med tanke på mitt nyårslöfte...
Ska bli 5kg lättare innan Putte i Parken.. Vilket betyder 5 kg på drygt 26 veckor. Det borde gå?! Ska börja med trapporna!

Idag har vi haft tvärgruppsredovisning i denna kurs. Satt och diskuterade miljö över internet. Tror det gick bra, kändes bra iaf..

Vad händer resten av dagen då?


Snart slut...

Snart är den hittills tyngsta kursen, Global och hållbar utveckling avslutad. Imorgon väntar en tvärgruppsredovisning där jag ska argumentera om Kina, på fredag ska vi lämna in ett grupparbete och ha en avslutande Quiz! Sen är det över. om jag blir godkänd på allt såklart!
Jag har tyckt den här kursen har varit väldigt intressant och framför allt nyttigt. Jag har numera börjat källsortera! Står en ikeapåse under skrivbordet fylld med diverse förpackningar som bara väntar på att bli sorterade. Men då är frågan VAR? Har ingen aning om vart jag ska ta mig för att slänga skräpet.. Får ge mig ut på upptäcksfärd! =)

Just nu längtar jag efter onsdag! Då ska jag på en anställningsintervju kan man nog kalla det, spännande! Men framför allt, MAGDA kommer hem! Herregud äntligen!! =) Så torsdag antar jag att jag får träffa min älskade vän igen! Var länge sen nu! 129 dagar för att vara mer exakt!

Bjuder på den här häääärligt bilden från Magaluf 07


Full ös....

jaa, tiden går fort när man har roligt. Har inte blivit mycket uppdaterat här!
Som sagt nyår skulle firas i branäs och tro det eller ej, 10 min innan jag skulle åka bestämde sig bettan för att hoppa igång. Det betydde att jag slapp ta bussen och kunde istället åka bil till underbara branäs =)
Var så härligt att vara uppe igen. Träffa några härliga människor som man inte träffat sen förra gången snön visade sig. Det är klart det var lite vemodigt att inte få jobba själv, saknar verkligen allt som hade med förra vintern att göra. Men nytt liv, nya möjligheter.

Bodde med thessans familj i Björnen 4 vilket alltid är lika mysigt! <3
Nyår var det backen som gällde, lagomt kallt, -7 på toppen och säkert -21 i dalen. Var underbart väder och underbara backar! Perfekt! Kvällen bjöd på UNDERBAR mat a la Eva! Inbakad oxfilé med potatisgratäng. Var mysigt och trevligt sällskap, Alf, Eva, Anton, Thess, Anna, Patrik och Erik. Perfekt! Efter den underbara 3rätters middagen begav sig jag o thess ner till Brant´s, precis som det ska vara! Underbart!
Hände en olycka på vägen hem och thessan putta mig ner för trappan för hon skulle hinna före till soffan vilket resulterade i att mitt ben fortfarande är vääääldigt färgglatt.. Sjysst thessan, bra vän! :O ;)

Igår fyllde min älskade lillebror Oscar 4 år! Grattis bubben, jävlar va tiden går fort! :O

Är tillbaka till Karlstad nu. Hoppas på en riktigt trevlig kväll =)

Puss, kram och värmebölja!

RSS 2.0