Otippat...

idag var jag hos doktorn, kan tanka mig att ingen ar forvanad. hade en infektion i halsen och pa g till bihalsinflammation. fast grejen ar att jag inte mar skitdaligt. men julie skulle till doktorn och jag har kant mig lite halvdalig i en vecka nu sa vi tyckte det var lika bra.
jag kan meddela att befinna sig pa mottagningen i Pietralunga kandes som man var 30 ar tillbaka i tiden. eller kanske i estland. har nog aldrig sett natt som sett sa B ut. var verkligen oststadkansla pa det hela. men doktorn var jattebra och hon skrev ut allt mojligt till mig. far se om det blir battre.
kan utlova ett mycket intressant inlagg som kommer komma sa smaningom utav en gastbloggare... ;)


Till mamma och pappa och resten av den okunniga generationen!
Nedanfor inlagget star det datum, tid och massa andra ord. Ett av dessa ord ar ordet Kommentarer. om ni klickar pa det ordet kommer det upp sa ni kan kommentera inlagget. och mamma det racker med att du skriver namn och sen kommentaren. okeej?

Familjen

Har inte haft tid eller natt intressant att uppdatera. dagarna rullar pa har nere och jag kanner mig mer och mer som en i familjen. till och med lorella borjar vara snall. ett steg framat. pa natt satt kanns det som det ar lorella som jag gillar mest. vet inte hur jag kan kanna sa.. men hon ar ett riktigt charmtroll.. har kant mig lite smakrasslig senaste dagarna och jag ber varje dag om att inte bli sjuk. kanner mina bihalor varker men jag vill inte.

sen har jag ju haft fullt upp att med spanning folja Touren! det ar faktiskt riktigt bra och jag ser fram emot nasta etapp varje dag. dock ar det natt som saknas. de som foljer cykel pa eurosport kan nog forsta vad jag menar nar jag sager att jag saknar Roberto Vacchi och Anders Adamsson som kommentatorer. Istallet har jag italienare som pratar helt oforstaende. jag saknar Roberto och Anders skamt for jamnan! Fast det finns ju dock annat som lyser upp mitt tittande pa touren. Andy Schleck. <3 mums.
Idag fick vi skada den omtalade etappen med Alpe d'Huez. mums. jag satt i soffan och njot. jag tippade saklart Andy Shleck som segrare. hade fel men topp 3 blev det iaf. Peter tippade Kohl som typ gick in i vaggen och kom sist av "klungan" perfekt. haha. 
 


Har kommer en bild pa mig och familjen.
Lorella, Jag, Alais, Jasmine och Julie :)
Jag trivs!


tre fingrar?

Manga har nog sett sallskapsresan da de ar pa kanarieoarna eller var dom nu ar.. jag vet att iaf jag o mina vanner har fatt sma ideer fran den filmen da en av raggargubbarna somnar och far en stor hand pa magen. vet inte hur manga ganger jag o magda planerat att gora nagot liknande och bara vantat pa ratt tillfalle.
NU har ratt tillfalle kommit och jag har klarat att gora det! PA MIG SJALV! och fraga mig inte hur/nar eller var. for jag har ingen aning om hur jag lyckas. har knappt solat natt! men trots det har jag fatt tre vita fingrar mot en knallrod bakgrund.. o inte var som helst, utan mitt mellan brosten! jag forstar verkligen inte hur jag har lyckas?! det ar helt sjukt.. jag ska da alltid lyckas med det mesta..

Annars rullar det mesta pa har nere.. hade sett fram emot att komma in till en storrestad idag for att kaka pizza tillsammans med nagra bekanta till familjen. saklart ar julie sjuk och hos doktorn och det blir till att stanna kvar i huset idag igen. var forovrigt och cykla en svang igar. finns ett momument for att hedra Marco Pantani uppe pa ett berg i narheten. hur coolt ar inte det. kan aven tillagga att det ar en av hans vanliga traningsrundor. Sa den rundan jag korde igar brukade alltsa Marco Pantani aka. jag vet, det ar coolt. o pappa jag vet, du ar avis;)

Cola

for er som inte kanner mig kan jag beratta att cola ar nog min storsta passion i livet. mina vanner retar mig dagligen for min stora konsumtion av cola. men jag kan inte ra for det. bara kanslan av kall cola i munnen. det ar grejer det. Innan jag akte ner till italien fick jag 5euro av mina kompanjoner Therese och Magdalena, just for jag, det forsta jag skulle gora var att kopa en cola. eftersom jag fick vanta drygt 3 timmar pa min vardfamilj sa hann jag saklart kopa en cola. men jag visste dock inte nar jag skulle fa chansen att kopa nasta cola dracka jag inte upp den med det samma. och det var val tur det! jag har fortfaranade inte haft chansen att kopa en ny cola. Och for nagra kvallar sen nar vi var pa en restaurange kom servitoren in med fetaste och kallaste colan till ungen brevid. jag holl fan pa o do, sa mkt laskade det i munnen pa mig! precis da borjade Julie och peter (mamma och pappa) prata om att dom verkligen inte kan forsta att folk vraker i sig sa mycket coca cola som vissa gor. omg jag kommer do av cola brist har nere. Det blev nastan sa allvarligt att jag tankte saga att jag skulle ga pa toan o sen smita in till kassan o kopa en cola som jag snabbt kunde dricka upp. tyvarr hade jag inga pengar med mig men det ska jag tanka pa nasta gang. var sa saker...
sa om inlaggen har borjar glesna sa ar det formodligen for jag ligger i brist-pa-cola-koma!
jag har dock kvar min 50cl cola som jag kopte pa flygplatsen. tar en liten, pytteklunk da och da. fast nu ar den mest varm och avslagen.. men cola ar ju alltid cola...

Poolkillen

Igar kom den efterlangtade poolkillen. sa manga amerikanska filmer som jag har sett att poolskotaren ar varsta hunken i tajta speedos och brun valtranad overkropp som ar lagomt sexigt svettig. Eftersom var pool ar trasig behovde vi hjalp att tomma den och stada den. pa formiddagen satt jag och jamsine och laste lite da vi horde att nagon ropa i huset. o dar stod han. antligen hade poolkillen kommit!! Han presentera sig och beratta vem han var osv. sedan gick han ut till poolen, tog av sig trojan och byxorna. Speedosen stamde in. han jobbade dar hela dagen, och svett blev han kan jag lova. var bara ett problem, pool"killen" var inte riktigt som jag hade onskat. han var mer at 50+ hallet, kritvit hy ovh allt ifran valtranad. var en grym besvikelse.
var ska jag nu hitta dromprinsen... ?

Cykel!

idag har jag varit ute pa annu en harlig cykeltur. som tur var slapp jag vaggen idag tillskillnad fran forra gangen. ar sa underbart att bara susa ner for backarna och kanna vinden. jag har riktigt langtat efter det har. att sen benen varker mer an nagonsin ar ju en annan grej.

Idag ar det Lorellas fodelsedag men den firades igar eftersom pappa peter skulle resa bort idag. Tarta och packet stod pa schemat. Vet inte vad jag gjort for fel men hon maste verkligen hata mig. hon kan vara skitglad o sen tittar hon pa mig o blir skitgrinig. Och i bilen idag satt jag i mitten mellan Jasmine och Lorella och blev nypen i ena armen hela tiden. ar bla hela jag. hon sitter hellre kvar i bilen an att jag ska fa hjalpa henne. haha.. Hon fick till och med sapbubblor fran sverige av mig. men trots det gillar hon inte mig.
Ska forsoka att lagga upp lite bilder nangang oxa. Peter ar fotograf och tog jattefina bilder pa familjen igar. Vill inte riktigt ta fram min 1000kr kamera fran prix nar han kommer med sina proffsgrejer.. haha men jag ska jobba pa det :P
 
Det kanns tugnt och gladjas for mkt nar jag vet hur manga som sorjer och ar ledsna hemma i karlskoga efter den hemska olyckan. Vill bara saga att enda fran italien kommer halsningar och tankar till alla inblandade, anhoriga och vanner. Det ar helt ofattbart nar nagot som det har hander. Jag ar inte sa valinformerat an men jag vet lite smatt vad som hant. det ar helt ofattbart.

Saknar alla dar hemma! Ciao!

Italia

Antligen har. Jag trodde aldrig att jag skulle komma hit. men nu ar jag har.. jag har det jattebra. jattemysigt hus med skonaste poolen. jag klagar inte.
Igar hann jag med en cykeltur. mina ben ar inte vana med berg an. inte riktigt en kjell nilsson an. men det kanske kommer.
Familjen ar bra och ungarna tror jag att jag kan klara av i tva manader. de presenterade mellanflickan som monstret, jag forstod snabbt varfor. haha.

Saklart saknar jag alla dar hemma. Men da och da dyker det upp ett uppiggande sms pa mobilen, alltid omtyckt. och for alla er som var oroliga sa klarade mamma att kora hem hela vagen fran arlanda. bra jobbat mamma!

skriver mer nar jag kanner att jag har tid. hor skrikande barn hela tiden nu. bast o ga. inte for att barnen skriker utan for att touren borjat pa tv nu!

Ciao!

okeej, jag öppnar dörren...

Idag var det dags att åka upp till Utterbäck för att tvätta/meka/packa cykeln inför min italienresa! jjag skulle även säga hejdå till grabben med G.

jag o pappa satt o meka o pyssla lite och hade oss. kändes som förr i tiden. då när pappa o jag jämt cyklade tillsammans.. på den tiden man var tränat.. typ.. Senare kom oscar o co hem. jag har bävat länge inför dagen då jag ska säga hejdå till pappa o oscar. Tror dom är männen i mitt liv. ;) försökte dra på det sålänge som möjligt. försökte hålla tillbaka tårarna o tänka på något annat. Men då grabbarna på Touren hade gått i mål kände jag att jag hade lite bråttom hem. pjuuh, det var tugnt. Tänkte att jag börjar med oscar. Så jag tog upp oscar o berätta att jag skulle åka hem nu o sen skulle jag åka till italien. Ett land jättelångt bort, nästan som ödeland (Öland) o där skulle lisa vara jättelänge så vi inte skulle kunna ses o leka... redan här hade tårarna rullat ner för kinden. Reaktionen jag fick var; okeej, jag öppnar dörren, hejdå!

Där stod jag som ett fån o inte riktigt fattade vad han sa. Förhoppningsvis var det för han inte riktigt förstod vad jag sa.. fick iaf en pussis på trappen innan jag åkte. Grät hela vägen hem. Det var tugnt.

packningen går framåt. Ikväll blir det mys på katrinedalskrogen :) Mysigt :)

RSS 2.0