Gott nytt år!

Kommer en gott nytt år hälsning såhär några dagar i efterskott.. Men bättre sent än aldrig!
var ju ett tag jag skrev här, vilket några faktiskt påpekat. Borde betyda att nån läser min blogg? wuhuu! =)
Men vi börjar väl från början?

Julen var även den bra, fika hos farmor med de små barnen (Teodor 17år räknas med dem) och pappa på förmiddagen och sen en lugn och skön eftermiddag/kväll med mamma och Anders. Juldagen åkte jag till min moster i skogen och käkade god mat med de flesta kusinerna. Sen hem till systrar och barn och bytte julklappar. Efter det begav jag mig till Karlstad för att jobba ett pass på Nöjesfabriken. Där jag även spenderade Annandagen! Skönt med lite extra cash..

Hade ett kanon nyår uppe i Branäs hos min älskade vän! Var en lugn o skön helg med dock alldeles för mycket mat.. men det hör väl till? Nu börjar däremot nya livet ;) Nu jävlar! Är så skönt och komma upp till Branäs och bara få släppa allt o vila upp sig lite!

Nu är jag tillbaka i Karlstad, tenta om en vecka så nu sätter hårdpluggningen igång.. Cellbiologi; Prokaryota förstår om ni blir avundsjuka, låter hemskt spännande.. ;)


oooj, förresten!!! Glömde det roligaste med hela julen...! Familjen Jäfvert/Erngren skulle ha myskväll och klä granen o äta första julskinkemackan o sånt.. Anders som i vanliga fall fixar gran har tröttnat på gran och allt barrande och vill promt ha en plastgran. ALDRIG säger jag o därför begav sig jag o mamma ut i skogen för att "köpa" en gran.. Vi skulle bara ha en liten gran eftersom min mamma har alldeles för mkt grejer hemma.. Vi gav oss iväg och termometern på bilen visade -27grader. Perfekt väder för att leta gran.. Efter en halvtimmas pulsande i snön och skakandes på granar tappade mamma tålamodet o såga ner en gran som vi packa in i bilen.. När vi kommer hem o visar granen för anders bröt han ihop... Okeej, jag håller med, den var fan inte snygg.. Knappt några grenar o alla åt fel håll.. Men men, huvudsaken är att man klär den med kärlek ;) sagt och gjort, jag blev grymt nöjd med vår fula gran!
Sedan var det dags att fixa julskinkan, mamma och Anders hade köpt en färdigkokt julskinka så det var bara griljera och skjuts in i ugnen.. När vi sedan skulle äta julskinkemackan var skinkan så jävla mjuk o seg.. Tänkte va fan såhär ska det väl inte vara.. Men det hävdade Anders att det skulle det visst vara. den kan vara lite mjuk när den precis kommer ut ur ugnen.. jovisst om Anders säger det så..... Nej fan, efter några fler tuggor gick ut i köket och rota fram förpackningen ur soporna,
JULSKINKA
TILLAGNINGSMETODER: Sätt in skinkan i ugnen tills termometern visar 75 grader..
Man tackar, suttit o ätit rå julskinka, bra start på julen ! ;)



 
Malvin och Therese på Logen,
nyårsafton


Logen, nyårsafton.

 
  
 
Emma väntar spänt på maten...... =)

 
Oxfilé med hemmagjord potatisgratäng,
rotfrukter och vitlöksbröd

 
Efterrätt; Vit Chokladmousse
med varma jordgubbar och Tequila Rose


Nyår i Branäs, Klackskor och termobrallor?
Hot or not? ;)



Champangen på kylning innan tolvslaget


Väntade in tolvslaget på skotern,
perfekt för mig..



Gott nytt år mina vänner, nehe, ni har visst fullt upp..
Gott nytt år Lisa Kram från Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0